Bethesda berättar om kommande DLC till Fallout 4

Bethesda har nu bekräftat dom tre första DLC-paketen till Fallout 4 där varje paket kommer ge oss mer att utforska,nya fiender att bekämpa och mycket mer, vi har info om samtliga paket.

Bethesda berättar om kommande DLC till Fallout 4

Fallout 4 släpptes i November och togs emot väldigt positivt av många, men nu har det gått några månader och Bethesda jobbar på tre DLC till spelet som ska vi fått lite mer information om nu.

Automatron är det första tillägget som kommer att släppas i mars för ungefär 100 kr och där ligger fokus på robotar och tyvärr inga goda sådana. Man kommer i detta paket att få ta del av massa nya delar för att bygga sin egna robot eller modifiera sitt ”hem” på olika sätt. Det kommer även bli möjligt att ha sin egen robotföljare utrustad med vapen eller andra hjälpmedel.

Fallout4_DLC_Automatron

Wasteland Workshop är det andra tillägget som släpps i april för cirka 50 kr och här det istället fokus på att fånga in vilddjur med fällor som man själv designar. Djuren som man sedan fångar ska man kunna tämja och utnyttja på olika sätt. I detta paket är djur i fokus och även nya djur, man kommer bland annat kunna stoppa upp djur man fångat.

Fallout4_DLC_WastelandWorkshop02

Sista tillägget är Far Harbor som kommer att släppas i maj för ca 250 kr där vi ännu en gång ska hjälpa Nick Valentine i detektiv arbetet för att lösa ett nytt mysterium. Allting kommer att utspela sig på ön Far Harbor som kommer erbjuda hårdare motstånd, nya faction-uppdrag, nya vapen, ny utrustning och som vanligt mycket mer än så. Detta kommer bli de största tillägget men tyvärr även de vi måste vänta längst på.

Fallout4_DLC_FarHarbor03

Men detta är inte allt, Bethesda bekräftar att man jobbar på ännu fler DLC-paket som man planerar att släppa under 2016 och i samband med detta så väljer dom att höja säsongspasset från 29 euro till 49 euro istället och förmodligen kommer vi får valuta för pengarna. Men denna höjningen sker först 1:a mars så är ni snabba kan ni få alla tillägg för en betydligt billigare peng om ni köper säsongspasset innan dess.

Bethesda ligger alltså inte på latsidan när det gäller Fallout 4 och vi kommer ha en hel del nytt material att ta del av under årets gång.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord