Bekräftade nyheter för Farming Simulator 17

Giants Software går ut och officiellt bekräftar kommande nyheter

Bekräftade nyheter för Farming Simulator 17

Under årets E3-mässa där Giants Software befann sig har det nu kommit ut mer eller mindre officiell information kring det kommande spelet. Vi tänkte göra det lätt och smidigt för er och ta och sortera ut allt som i nuläget är officiellt bekräftat.

Nedanstående utannonseringar kommer direkt från Giants Software och är i nuläget officiellt bekräftat för Farming Simulator 17 på ett eller annat sätt.

Releasedatum: 2016-10-27
Plattform: PC, PS4, Xbox One och Mac
Nya traktormärken: Massey Ferguson, Fendt, Valtra och Challenger
Andra nya märken: Lely, Pottinger, Kockerling, Salford och Horsch
Nya spellägen: De har officiellt gått ut och sagt att man kommer kunna ta sig an uppdrag från andra gårdar, dvs att du kommer kunna bruka åkrar du inte själv äger i spelet.
Ny karta: Goldcrest Valley, som de sagt ska baseras på nordvästra USA.

Ytterligare som är bekräftat av Giants Software själva via deras officiella forum:

 • Vi kommer få se nya grödor och de som hittills utannonserats är Solrosor och sojabönor (Fler kommer utannonseras inom kort).
 • Uppgraderingsmöjligheter när du köper en ny traktor – utöver färg kommer du även kunna välja motoralternativ samt en del andra tillbehör, t.ex. om du ska ha frontlastare osv.
 • Om du inte har tillräckligt med pengar på banken kommer du nu kunna välja att leasa utrustning som du behöver för ditt jordbruk.
 • Du kommer kunna lyssna på radio i spelet, antingen via in-game kanaler eller via internet streaming.
 • Körbara tåg? Ja, du hörde rätt. De har sagt att du kommer kunna använda tåg för att transportera gods.
 • Konsolversionerna av spelet kommer ha tillgång till moddar (Gör samma sak som Bethesda med Fallout 4 här).
 • Nya uppdrag för andra gårdar (Som redan nämnt ovan), där du kommer kunna bruka åkrar du inte äger.
 • Fler ljuskällor. Som det låter kommer de inte längre ha en begränsning av ljuskällor i spelet, utan både maskiner och byggnader osv kommer kunna ha flera ljuskällor.
 • Grafiska förbättringar med ljuskällor, texturer och övriga visuella effekter.
 • Äntligen kommer du kunna skapa dig en kvinnlig avatar.
 • Mindre objekt i spelvärlden kommer du kunna plocka upp ”för hand?”.

Betydligt fler funktioner har som ni kanske märkt läckt ut, men ovan är de nya funktioner som Giants Software själva gått ut officiellt med. Mer information än såhär har vi tyvärr inte tillgång till riktigt än, men det ryktas om att de kommer avslöja en hel del nyheter under FarmCon 16 i slutet av Juli, sedan räknar vi med att marknadsföringen för spelet drar igång på allvar strax innan, eller strax efter Gamescom den 17:e Augusti.

 

7 Kommentarer

 1. Profilbild på Destructoo

  Hahaha, det här var nog den mest detaljerade och (väl-länkade) nyheten jag någonsin läst på Powergamer. 😀

 2. Profilbild på Tompa

  Det låter ju riktigt lovande! Det var verkligen dags att de officiellt introducerade lite nya grödor tycker jag. Sen hoppas jag att de med visuella effekter menar att de äntligen uppgraderat sin spelmotor till detta århundrade. 😉

 3. Profilbild på MrAndersson

  Skulle ju inte vara fel ifall de kunde släppa några fler screenshots från spelet, eller kanske till och med en gameplay video. Har säkert sett CGI Trailern 100ggr snart, så tror ju nästan att det är så spelet kommer se ut. 😉

 4. Profilbild på Stewie

  Jag tycker det ska bli intressant att se hur många videos powergamer kommer prutta ur sig sen när spelet släpps! 😀

 5. Profilbild på GrandCar

  @stewie Många hoppas jag! 😉

  Det jag inte förstår riktigt är hela den här tåg-grejen? Förra året var det Skogsbruk, det kanske på något sätt går hand i hand med jordbruk. Men tåg? Nu blir det en Farming, Skog och Tåg-simulator. Jag tycker och tänker att det kanske skulle vara bättre att lägga tid och resurser på att få jordbruksdelen så bra som bara är möjligt. Börjar få känslan av att det finns en risk att det här blir någon form av halvmesyr där det finns tre olika spel i samma, där alla är mediokra. 😮

 6. Profilbild på Johan32

  Ja, som vanligt inför releaserna av dessa spel låter det väldigt lovande och jag hoppas innerligen att de lyckats bra med den absolut viktigaste komponenten i spelet; Mark och Jord-texturerna. Är det lika platt och livlöst ännu en gång vet jag inte riktigt om jag har mer tålamod för de här utvecklarna om jag ska vara helt ärlig.

 7. Profilbild på UncleFester

  De kunde väl ha kompletterat de här utannonseringarna med ytterligare en screenshot tycker jag! 😉

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord