Battlefield 1 har utannonserats!

DICE har nu visat upp sitt nya Battlefield-spel som denna gången kommer utspela sig under första världskriget.

Battlefield 1 har utannonserats!

Det har ryktats fram och tillbaka om vad nästa Battlefield kommer att heta samt handla om, det var inte mycket som stämde.

Battlefield 1 blir det nya spelet som lite oväntat kommer att utspela sig under första världskriget. Det kommer finns både en singelplayer kampanj samt multiplayer, precis som i tidigare Battlefields.

Det kommer finnas fyra olika klassen att spela, assault, medic, support och scout som alla har sina egenskaper. Ett Battlefield vore inget utan fordon och enligt utvecklarna kommer vi få se fordon i Battlefield 1 som vi inte ens visste fanns eller använts under första världskriget. Några fordon som vi kommer kunna använda oss utav är biplanes, triplanes, bombplan och zeppelinare!

battlefield1-exklusive-edition-1

Multiplayer kommer ha stöd för upp till 64 spelare med en gäng massa vapen, miljöerna i spelet kommer att utspela sig på olika platser runt om i världen, allt från öken till alperna.

Battlefield 1 kommer at släppas den 21 oktober till PC, PS4 samt Xbox One, om ni är EA Access-prenumeranter så kommer ni få spela Battlefield 1 tre dagar innan alla andra.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord