Artikelserie: ställ dina frågor till Anders Sandberg

Redaktionen på PowerGamer består av skribenter samt andra personer som håller i trådarna på siten. Samtliga har dykt upp på vår podcast och bidragit med både nyheter, recensioner samt andra artiklar på siten som redaktionens andra Japan-nörd Anders Sandberg.

En del kanske redan har lärt känna Anders Sandberg vid det här laget. Andra är kanske nya hos PowerGamer och trots de olika bakgrunderna har ni någonting gemensamt: nyfikenhet. Vi hade tänkt påbörja en artikelserie med våra olika medlemmar och först ut är alltså Anders Sandberg som kommer att svara på frågor från läsarna plus redaktörerna som också skickar in sitt material. Genom att ha artikeln i arkivet kan läsarna när som helst titta på de och få er en uppfattning om personen som är PowerGamers längste nämligen Anders.

Hur gör ni för att få era frågor till honom? Skicka in era frågor via mail och det kan handla om favorittröja till konstigaste upplevelsen någonsin. Fantansin har som sagt inga gränser på PowerGamer och till xavier.ladu@powergamer.se ska frågorna in för att läsas igenom. Vi ger er en vecka på er att skicka in frågor som senare kommer att besvaras av Anders så bara att börja. Eller skriv nedan ifall du tycker det är lättare än att skicka iväg ett mail.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord