Är Middle Earth: Shadow of War bekräftat via läcka?

Kan den amerikanska återförsäljaren ha tabbat sig genom att avslöja Middle Earth: Shadow of War, eller var det meningen?

Är Middle Earth: Shadow of War bekräftat via läcka?

Middle Earth: Shadow of Mordor togs emot av fansen väldigt bra och är ärligt talat också ett bra spel som än idag rekommenderas.

Men en uppföljare var långt borta tydligen och nu har det börja komma ett och annat, som kan ha bekräftat att ett nytt spel är på gång, Middle Earth: Shadow of War.

Det är återförsäljaren Target som råkat avslöja detta i förväg via sin hemsida där de la upp spelet för förhandsbokning. (All information har nu raderats från Target)

Target delade även med sig lite mer information om spelet, bland annat att ett helt nytt Nemesis-system samt att fyra DLC kommer att släppas. Det kommer även finnas en gold edition som kommer innehålla alla kommande DLC’s.

Även namnen på kommande DLC har avslöjats:

  1. Slaughter Tribe
  2. Outlaw Tribe Nemesis
  3. The Blade of Galadriel Story
  4. The Desolation of Mordor Story

Inte helt oväntat har varken Warner Bros. eller Monolith valt att kommentera eller bekräfta något, men det känns som att de har fått skynda på processen att bekräfta att detta faktiskt blir verklighet.

Vågar vi tro på Target verkar lanseringsdatumet vara satt till 22:e augusti och om det är sant kommer vi garanterat få se och höra mer om spelet innan årets E3.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord