360-gradigt ljud tar datorhögtalarna till en helt ny nivå

Idag lanserar Logitech fyra nya högtalarsystem som alla är riktningsoberoende. De nya datorhögtalare som låter dig lyssna på musik, se på film eller spela spel med samma ljudkvalitet oavsett vart du än befinner dig i rummet.

Pressmeddelande:

Oavsett om du har en stationär eller bärbar dator som körs på Windows® eller Mac OS® fungerar Logitechs nya högtalare – och låter prima!

Det riktningsoberoende stereoljudet är en nyskapande teknik som tidigare endast fanns tillgänglig i dyra hemmabiosystem. Standardhögtalare sänder ut ljudet i en riktning, vilket gör att ljudet endast är bra på vissa platser. Logitechs fyra nya högtalarsystem är alla riktningsoberoende vilket innebär att de sänder ut ljudet jämnt fördelat i alla riktningar, 360 grader. Det skapar en fantastisk ljudbild i hela rummet.

I de flesta datorhögtalare är ljudet riktat rakt fram vilket är ok om du alltid sitter still framför datorn. Med ett 360-gradigt ljud spelar det ingen roll vart du befinner dig i rummet, du får alltid den bästa kvalitén, säger Ib Trolle, försäljningschef på Logitech.

2.1 högtalare: Logitech Speaker System Z523 och Logitech Speaker System Z323
Z523 har två snygga satellit-högtalare och en 6.5 tums bas (se bild) som är riktad neråt, vilket ger en fyllig bas som du verkligen känner i rummet. Med 40 watt (RMS) fyller högtalarna rummet med ett kraftigt, dynamiskt ljud och skulle grannarna klaga finns det lättillgängliga volymkontroller på högtalarna så att du snabbt kan dra ner volymen.

Om du inte är ute efter väggar och golv som vibrerar men ändå vill ha bra bas är Z323 högtalarsystemet för dig. Med 30 watt (RMS) och en nedåtriktad bas har du allt som krävs för att få bra och kraftfullt ljud i rummet.

Både Logitech Z523 och Z323 har en dubbel RCA och 3.5mm ingång så att du kan ansluta hörlurar, din Logitech® Squeezebox™, en spelkonsol, dvd-spelare eller iPod®.

Stereohögtalare: Logitech Speaker System Z520 och Logitech Speaker System Z320
Oavsett om du arbetar eller tar det lugnt ger de trendigt designade datorhögtalarna Z520 och Z320 bra ljud i hela rummet utan att du behöver göra plats för en bas. Z520 producerar hela 26 watt vilket gör högtalarna perfekta för små fester men är ändå tillräckligt detaljerade för finkänsliga toner.

Z320 är ideala för bärbara datorer och med sina 10 watt fyller den ditt kontor med musik (se bild). Om du vill lyssna på musik från din iPod eller i dina hörlurar kan du enkelt ansluta dem till aux-kontakten, du behöver inte ens koppla ur Z520 eller Z320 från datorn.

Pris och tillgänglighet
Alla högtalarna kommer att finns tillgängliga från september och har ett rekommenderat pris på:

Logitech Speaker System Z320 – 579 kr
Logitech Speaker System Z323 – 699 kr
Logitech Speaker System Z520 – 1999 kr
Logitech Speaker System Z523 – 1999 kr

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord