11
kommentarer
Push2Talk #18 – PG Edition: Joakim Sjöberg
Av: Daniel Green, den: 19 februari, 2016 kl kl. 17:11

Joakim Sjöberg, Editor-in-Chief
Härnäst i vår P2T-special är det Joakim Sjöbergs tur att bli grillad, men han tar det glatt med en klackspark och det visar sig att hans liv har varit väldigt glädjefyllt. Mer om detta får ni höra NU!

push2talk_ep18-img


Lyssna på podcastavsnittet här!

Spara på din dator:
Ladda ner


11 Kommentarer

 1. Profile photo of GrandCar

  GrandCar säger:

  Härligt med ännu ett nytt avsnitt i den här specialserien av p2t. Fick känslan av att vi skulle få vänta längre, men ni levererade över mina förväntningar den här gången. Ska bli riktigt skoj att lyssna! 🙂

  den februari 19, 2016 kl kl. 17:33 -

 2. Profile photo of foxtrotcharlie

  foxtrotcharlie säger:

  Sen när ni publicerat alla specialavsnittet så vore det ju riktigt trevligt om ni gjorde en dedikerad sida för just PG Edition-avsnitten, där man på ett smidigt sätt kan ladda ned alla som ett paket, eller lyssna på dem i korrekt ordning, som en sweet liten spellista.

  den februari 19, 2016 kl kl. 17:42 -

 3. Profile photo of Raven

  Raven säger:

  Yay! Det ska bli riktigt roligt att lyssna på. 🙂

  den februari 19, 2016 kl kl. 17:44 -

 4. Profile photo of Tompa

  Tompa säger:

  Vilken fredag, vilken fredag!!! Har lurkat runt hela veckan här och hoppats att det skulle komma ut något lite mer speciellt och vad är mer speciellt än detta? 🙂 Ska bli riktigt skoj att höra Jockes historia! 😀

  den februari 19, 2016 kl kl. 17:56 -

 5. Profile photo of FarmBoy234

  FarmBoy234 säger:

  Ännu ett avsnitt av denna underbara serie, riktigt nice!

  den februari 19, 2016 kl kl. 19:02 -

 6. avatar

  Morgan säger:

  Dags att grilla den högsta hönan på PG alltså :p

  den februari 19, 2016 kl kl. 19:15 -

 7. Profile photo of Stewie

  Stewie säger:

  Ännu ett riktigt, riktigt, riktigt bra avsnitt! Tycker det är otroligt bra jobbat med de här PG edition avsnitten. Superbra idé verkligen. Dock känner jag en viss oro, hittills har vi hör Daniel och Joakim och jag får känslan av att de två nyckelkaraktärerna bakom sajten inte riktigt längre är med på tåget? Är jag ensam om att få den känslan. Älskar t.ex. snabbtittar där både Danne och Jocke är med, blir sådant skönt flow och lättsamhet på något sätt. Man känner att det här är gubbar som gjort det här ett par ggr, inte deras första rodeo så att säga. Tycker det vore riktigt tråkigt om båda försvann helt från sajten, då skulle jag nästan få en liten tår i ögat till och med. 🙁

  den februari 19, 2016 kl kl. 19:37 -

  • Profile photo of Anders Sandberg

   Anders Sandberg säger:

   @stewie Jag förstår din poäng men låt mig förklara lite hur läget ligger till. Daniel är i fråga annons- och webbansvarig, och det är alltså inte hans primära syfte att bidra till det faktiska innehållet. Den uppgiften ligger på mig som chefredaktör och övriga redaktörer på sidan. Givetvis uppskattar både jag personligen och många andra när han bidrar i någon form till innehållet men hans primära uppgifter ligger på andra saker. Det är alltså inget konstigt om ni inte hör från honom alltför ofta och det är i sin tur inget som innebär att han kommer tona ned på sidan 🙂

   Joakim i fråga är pappaledig just nu och därför är det naturligt att hans närvaro i innehållet kommer minska nu under det närmsta halvåret, tills dess hoppas jag ni står ut med mig och övriga individer som faktiskt ska ansvara för att ni kära läsare inte blir utan nytt och fräscht innehåll ^^

   den februari 19, 2016 kl kl. 21:00 -

 8. Profile photo of Thatguy

  Thatguy säger:

  Ska bli riktigt roligt med lite djupgående podcast nu såhär på kvällskvisten. 🙂

  den februari 19, 2016 kl kl. 20:18 -

 9. avatar

  Brutus säger:

  Jag gillar verkligen omslagsbilden till det här avsnittet. GENIALISKT!!!

  den februari 19, 2016 kl kl. 20:23 -

 10. Profile photo of SniperJoe

  SniperJoe säger:

  Mycket bra avsnitt!

  den februari 19, 2016 kl kl. 20:36 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.