2
kommentarer
Halloween-erbjudanden från Konami
Av: Xavier Ladu, den: 25 oktober, 2012 kl kl. 02:10

Inte mycket är kvar till årets firande av Halloween och Konami som genom åren bland annat har släppt spel med temat skräck så som Castlevania-serien kommer att säljas till nedsatt pris på PlayStation Network inför firandet av högtiden som ska skrämma oss alla.

Den 31:e oktober brukar man fira Halloween i USA men i Sverige brukar datumet ändras beroende på när Allhelgonahelgen infaller. Eftersom det infaller den 3:e november borde årets firande av Halloween inträffa dagen innan, det vill säga den 2:a november 2012. Dock kommer Konami likt många internationella företag att fira den 31:a oktober och därför kommer speljätten att ha erbjudanden till alla som som har en Sony-konsol samt uppkoppling till PlayStation Network.

50% på dessa titlar:
Castlevania: Harmony of Dispair
Zombie Apocalypse: Never Die Alone
All DLC för Castlevania: Lords of the Shadow

Dessutom kommer en hel del DLC för Castlevania: Harmony of Dispair och Zombie Apocalypse att vara inkluderat i erbjudandet och därmed erbjuder Konami en hel del speltimmar inför Halloween. Erbjudandet kommer att gälla i två veckor sedan kommer samtliga titlar att säljas fast till ordinarie pris efter att skräckfestligheterna tar slut för den här gången.


2 Kommentarer

 1. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Trevliga erbjudanden indeed 🙂

  den oktober 25, 2012 kl kl. 02:24 -

 2. avatar

  Adaption säger:

  Mm. Det är fortfarande buggat på PSN Store så DLCn till Castlevania kostar fortfarande 90kr. Trots att Konami själva påstod att DLC var onödig och dumt gjort kan jag utan tvekan säga att artworken är fantastisk i Reverie.

  den oktober 25, 2012 kl kl. 10:45 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.