1
kommentar
Pryd ditt hem med BioShocks egna sångfågel
Av: Anders Sandberg, den: 20 oktober, 2012 kl kl. 21:06

Samlingsutgåvor kommer alltid titt som tätt för alla underhållningsformer. Resident Evil 6 gjorde väldigt mycket väsen med sin lilla skattkista som innehöll bland annat Leons skinnjacka. Nu är det kommande BioShock Infinite som får en gedigen samlingsbox med godis som kan tillfredsställa dem allra största fansen.

Om spelet skulle ha följt det ursprungliga releasedatumet hade många suttit och spelat det ungefär en vecka just nu. Problemet är att tidigare detta år utannonserade Irrational Games att spelet blir uppskjutet till den 26:e februari nästa år. Om det inte vore nog har dessutom ett flertal utvecklare hoppat av projektet under utvecklingen och detta kan mycket väl vara en av grundorsakerna till förseningen. Lyckligtvis är ingen av dessa individer Ken Levine och med honom i spjutspetsen arbetar teamet för att detta ska bli den största BioShock-upplevelsen någonsin.

Om du uppskattar samlarutgåvor och älskar BioShock kommer du ha två alternativ att välja mellan. Båda paketen erbjuder en nästan identisk uppsättning av objekt och är listade nedan:

• Det första föremålet är en konstbok där skisser och konceptbilder är samlade för att ge dig en inblick i designen bakom BioShock Infinite.
• Inom en snar framtid släpps det ett sällskapsspel som är baserat på den senaste installationen. Redan i dessa boxar kan du få en spelpjäs som kommer att tillhöra detta spel, en liten miniatyrfigur helt enkelt.
• Ta del av den flygande staden Columbia och dess propaganda genom en autentisk litografi som är designad av Jorge Lacera.
• För alla som sett trailern av Infinite kan omöjligen ha missat förmågan att kontrollera mordiska kråkor. Flaskan som ger dig denna kraft kommer att finnas tillgänglig i form av en nyckelring och detta lilla konstverk är handmålat med minutiösa detaljer.
• Du kan genom en enkel nedladdning njuta av spelets toner tack vare ett digitalt soundtrack. När du inte spelar spelet kan du alltså fortfarande känna BioShock-atmosfären som sipprar ut genom dina högtalare.
• Starta ditt äventyr med tre extra förmågor som ger dig ett extra övertag mot farorna i Columbia.
• Sist men absolut inte minst ingår det också exklusiva kostymer till Xbox 360-versionen. PC och PS3-ägare får istället nöja sig med bakgrundsteman till sin plattform.

Premium Collection innehåller allt som nämns ovan och den preliminära kostnaden ligger på 995:- SEK men kom ihåg att detta kan ändras. Den andra utgåvan har ytterligare ett föremål som höjer kostnaden med några hundralappar. En 25cm hög staty av den skräckinjagande Songbird kan bli din tillsammans med allt annat för 1599:- SEK. Vilken av dessa två fina samlingar kommer du att välja?

Källa: bioshockinfinite.com


1 Kommentar

  1. Profile photo of Crescent Owl

    Crescent Owl säger:

    Riktigt nice ju!

    den oktober 21, 2012 kl kl. 01:45 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.