1
kommentar
GameX 2012 anordnar Nintendo SM
Av: Victoria Saade, den: 20 oktober, 2012 kl kl. 17:22

Sugen på att ta hem titeln som svensk mästare i Nintendo? Då ska du ge dig iväg till årets GameX där flera Nintendo-spelare kommer tävla om titeln och shyssta priser.

Den 1-4 november kommer spelmässan GameX anordna en Nintendo-tunering där spelare kommer tävla om en svensk mästare-titel och fina priser från Nintendo. Vem som helst får vara med i Nintendo-tunering då man kan anmäla sig på plats eller i Nintendo-montern under GameX mässan. 1-3 november kommer spelare att få kvala och tävla för att senare gå vidare till finalen som hålls den 4 november, spelare får välja vilken dag de vill vara med och kämpa om final-platserna som hålls under söndagen. Vinnaren av Nintendo SM kommer att få bära titeln som Svensk Mästare i Nintendo, samt tillkommer ett stort vinnarpaket som bland annat innehåller Wii  U Permium Pack Black, två Wii Remotes plus, två Nunchucks, en Pro Controller Black, ett exemplar av New Super Mario Bros. U och tre valfria lanseringsspel. Detta vinnarpaket kommer att leveraras till vinnaren en vecka innan produkterna har haft sin release i Sverige. Två spel som kommer vara med i turneringen är blandannat Mario Kart 7 och Mario Party 9, Nintendo-turneringen hålls 1-4 november under GameX i Kistamässan @Stockholm.

 


1 Kommentar

  1. Profile photo of Anders Sandberg

    Anders Sandberg säger:

    Jag kommer som Nintendo-fan stolt göra mitt yttersta i denna tävling!

    den oktober 20, 2012 kl kl. 18:41 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.