5
kommentarer
Artikelserie: ställ dina frågor till Anders Sandberg
Av: Xavier Ladu, den: 4 oktober, 2012 kl kl. 09:43

Redaktionen på PowerGamer består av skribenter samt andra personer som håller i trådarna på siten. Samtliga har dykt upp på vår podcast och bidragit med både nyheter, recensioner samt andra artiklar på siten som redaktionens andra Japan-nörd Anders Sandberg.

En del kanske redan har lärt känna Anders Sandberg vid det här laget. Andra är kanske nya hos PowerGamer och trots de olika bakgrunderna har ni någonting gemensamt: nyfikenhet. Vi hade tänkt påbörja en artikelserie med våra olika medlemmar och först ut är alltså Anders Sandberg som kommer att svara på frågor från läsarna plus redaktörerna som också skickar in sitt material. Genom att ha artikeln i arkivet kan läsarna när som helst titta på de och få er en uppfattning om personen som är PowerGamers längste nämligen Anders.

Hur gör ni för att få era frågor till honom? Skicka in era frågor via mail och det kan handla om favorittröja till konstigaste upplevelsen någonsin. Fantansin har som sagt inga gränser på PowerGamer och till xavier.ladu@powergamer.se ska frågorna in för att läsas igenom. Vi ger er en vecka på er att skicka in frågor som senare kommer att besvaras av Anders så bara att börja. Eller skriv nedan ifall du tycker det är lättare än att skicka iväg ett mail.


5 Kommentarer

 1. Profile photo of snyggjonas

  snyggjonas säger:

  En av det märkligare idéer ni haft må jag säga, ska bli kul att se om det flyger.
  Jag bjuder på en fråga så ni kommer igång lite iaf.

  Anders Sandberg, vad är din favorit svordom?

  den oktober 4, 2012 kl kl. 10:52 -

 2. Profile photo of UncleFester

  UncleFester säger:

  Fråga: Hur är Anders relation med The Sims idag? 😉

  den oktober 4, 2012 kl kl. 13:10 -

 3. avatar

  Lordofpie säger:

  Fråga: Vad gör Anders när han inte spelar tv-spel?

  den oktober 4, 2012 kl kl. 13:32 -

 4. Profile photo of Destructoo

  Destructoo säger:

  Trevligt hittepå det här. 🙂

  Fråga: Vilket är det spel som Anders alltid går tillbaka till när det ska spelas gamla klassiker.

  den oktober 4, 2012 kl kl. 21:08 -

 5. Profile photo of Jerry

  Jerry säger:

  Vad är den absolut konstigaste speluppelevelsen du upplevt sedan du började jobba för powergamer?

  den oktober 8, 2012 kl kl. 12:57 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.