Veckans podcastavsnitt

#168 – PowerCast 2012-09-28: Can’t keep our pants on

Veckan är slut! För att fira detta sätter Joakim, Daniel och Anders fyr på dumheterna och stänger boken med snack om mat, alkohol och tv-spel. På tapeten ligger One Piece: Pirates Warriors, F1 2012 och Borderlands 2, samt återkommande diskussioner om våra legendariska community gaming nights. Mot slutet tar vi emot spännande post som vi har fått från en läsare som blir ett perfekt tillskott till Sveriges mest oreglerbara podd. Knäpp upp översta knappen och luta dig tillbaka – Du är klar! Musik av: LOBST.

Mejla oss åsikter, frågor och annat skoj på: podcast@powergamer.se

Det har kommit in en del mejl om att nedladdningsknappen på podcastsidan inte fungerar med nya Internet Explorer 9. Bifogar därför en helt vanlig html-länk också, för säkerhetsskull.
[ MP3 ] Ladda ner som MP3

Värd:
Joakim Sjöberg, Anders Sandberg, Daniel Green

Musik
LOBST – The Angry Kid på iTunes
LOBST – The Angry Kid på Spotify
LOBST – The Angry Kid Trailer
LOBST på Facebook
OC Remix

Länkar:
Senaste nyheterna

62 Kommentarer

 1. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Alltså ni människor… Ni är ta mig fan världens bästa användare och det är en fröjd att få dela denna underbara sida tillsammans med er. NI är anledningen till varför vi strävar efter att leverera ännu mer glädje, dumheter och annat skoj här på PG varje vecka! Ett stort jävla tack till er alla! 😀

  den september 28, 2012 kl kl. 15:45 -

 2. Profile photo of MrAndersson

  MrAndersson säger:

  Det är Powergamer som är världens bästa, som leverar grym underhållning till oss varje dag. Förstår att det är ett gigantiskt jobb men ni gör det riktigt bra. Utan att blir uppkörda jävla idioter som resten av spelsverige! Så ett stort tack till Powergamer.se!

  den september 28, 2012 kl kl. 15:50 -

 3. Profile photo of Destructoo

  Destructoo säger:

  Jag vill verkligen veta vad luktfläcken var för något?

  den september 28, 2012 kl kl. 15:57 -

 4. Profile photo of Peter_carrot

  Peter_carrot säger:

  Eftersom ni kom fram till att mögel inte var farligt tycker jag att ni ska spela in en videopodcast där ni testar olika mögliga matvaror och tar reda på vilken mat som är godast (eller minst äckligt) att äta möglig.

  den september 28, 2012 kl kl. 15:59 -

  • Profile photo of Bazooka

   Bazooka säger:

   Håller med Peter, ni får göra en Mögelcast! 😀

   den september 28, 2012 kl kl. 16:01 -

   • Profile photo of Stewie

    Stewie säger:

    Måste instämma, en mögelcast vore riktigt skoj faktiskt. Anders är ju bra på att käka saker, det visade ni ju redan i den förra videopodcastsen ni gjorde i somras. 😉

    den september 28, 2012 kl kl. 16:03 -

   • Profile photo of Jerome

    Jerome säger:

    HAHAHAHAHA, mögelcast. You’re crackin’ me up. 😀

    den september 28, 2012 kl kl. 16:04 -

 5. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Peter: Jag LOVAR att ställa upp på en sådan video. Kanske, KANSKE att vi kan göra det vid en kommande inflyttningsfest när vi har vårt nya kontor 😉 Jag lovar iaf att jag ställer upp på att äta varorna om vi kan få ihop det i praktiken.

  den september 28, 2012 kl kl. 16:03 -

 6. Profile photo of nachogrande

  nachogrande säger:

  Vill ju givetvis inte förstöra nöjet här, men jag tror inte att det är jättebra att äta allt för mycket mögel. Då måste ni ju nästan även sätta upp en webbkamera på toaletten på ert kontor så inte anders smyger dit för att dumpa materialet. 😉

  den september 28, 2012 kl kl. 16:07 -

 7. avatar

  Jcraft säger:

  Hahahaha, men hallå. Ni är väl för goa eller. Det finns ju flera typer av mögel såklart, där vissa mögelspårer/svampar inte alls är farliga. T.ex. sådana som man hittar odlade i mögelostar osv, medans finns är rent av livsfarliga och till och med i värsta fall cancerframkallande. Tycker verkligen inte att ni ska äta massa olika sorters mögel. Hahahaha! 😀

  den september 28, 2012 kl kl. 16:12 -

 8. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Mögel som finns i hus är oftast den värsta typen av mögel som kan framkalla de största skadorna på din kropp. Mycket av den mögel som existerar i mat är dock ofarlig. Sen givetvis finns det undantag men en möglig brödbite som faktiskt disskuterade i avsnittet dödar dig inte, men gaser kan det framkalla iaf 😛

  den september 28, 2012 kl kl. 16:29 -

 9. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Sedan 2012-07-09 har jag spenderat 8476:- på Discshop.se, allt är film och tv-serier… Nörd eller vad?

  den oktober 3, 2012 kl kl. 00:01 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.