0
kommentarer
Zone of the Enders gör sin återkomst i höstkylan
Av: Anders Sandberg, den: 20 september, 2012 kl kl. 15:00

Hideo Kojima är främst känd för att ha skapat Metal Gear-serien. Men denna djupsinnade utvecklare har i sina dagar skapat en rad olika uppsättningar av spel. En av dessa hade sin senaste release 2003 men nu är det dags än en gång för lite höghastighets robotaction.

Titeln jag syftar på är Zone of the Enders HD Collection, denna samlarutgåva som innehåller två av Hideos största verk. Denna grafiskt förbättrade utgåva innehåller de två originalspelen som släpptes till PlayStation 2. Dessutom kommer det att finnas en helt ny öppningsscen som är skapad av animestudion Sunrise Studio. Denna etablerade animeproducent har varit med och skapat flera av Gundam-serierna som är väldigt populära världen över. Givetvis har resten av de två spelens filmsekvenser också blivit uppgraderad för att erbjuda spelare en ännu bättre visuell upplevelse.

Precis som det absolut första Zone of the Enders kommer även denna samling att innehålla en exklusiv demo. I samma manér som första titeln kommer även denna installation att innehålla ett kommande Metal Gear. Platinum Games kommande Metal Gear Rising: Revengeance kommer att finnas tillgängligt som ett spelbart i demo i detta paket. Två av Hideos största dyrgripar i kombination med en demo på Raidens kommande äventyr gör att denna samling blir väldigt attraktiv. I november kommer Zone of the Enders HD Collcection att släppas till PlayStation 3 och Xbox 360. Om du inte upplevt originalen blir detta ett ypperligt tillfälle att få spela dem.


Inga kommentarer

Inga kommentarer än.

Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.