2
kommentarer
Battlefield Heroes får ny karta
Av: Victoria Saade, den: 20 september, 2012 kl kl. 21:26

EA Games och EASY Studios har idag utannonserat en helt ny karta till Play4Free-spelet Battlefield Heroes.

Idag utannonserade EA Games och Easy Studios en helt nya karta till Battlefield Heroes där man kommer få spela i andra världskriget-anda bland kustbanden. Kartan heter Inland Invasion och kommer bjuda på en klassisk kust invasion med ett helt nytt front-line läge,  spelare kommer för första gången kunna använda båtar i Battlefield Heroes historia. Spelläget i Inland Invasion kommer gå ut på att spelare ska ta över och säkra kontrollpunkter i en förbestämd ordning, lite som Rush i Battlefield Bad Company 2 eller Battlefield 3. Battlefield Heroes har funnits i 3 år och har blivit ett utav EA:s ledande Play4Free-spel där spelare har erbjudits måntaliga innehållsupptateringar och en växande community. För att spela gratis-spelet kan du gå in här och börja din kamp om att bli slagfältets hjälte.


2 Kommentarer

 1. avatar

  Phoenix säger:

  Är det någon som spelar det här alltså? 🙂

  den september 20, 2012 kl kl. 21:34 -

 2. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Schysst, jag hade ingen aning om att det ens existerade 😛

  den september 20, 2012 kl kl. 23:07 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.