3
kommentarer
Nya licenser bekräftade till PES 2013
Av: Xavier Ladu, den: 17 september, 2012 kl kl. 23:55

Där FIFA 13 kan stoltsera med licenser för engelska Premier League och tyska Bundesliga tvingas Konami kämpa i motvind för att få rättigheter till lag eller ligor. Idag har Konami bekräftat licenserna för två europeiska ligor även om Allsvenskan inte råkar vara en av de.

Tidigare har vi fått veta att den spanska ligan är helt licensierad i PES 2013 och förutom alla lag kommer även samtliga arenor där de spanska lagen spelar finnas. Sedan har PES 2013 även Champions League och Europa Leauge i sitt bagage i ett försök att locka fans att köpa deras fotbollsspel istället för EA Sports. Idag har företaget utannonserat att den holländska ligan där många svenska spelare håller till är helt licensierat till årets upplaga av PES.

Franska ligan där Sveriges superstjärna Zlatan Ibrahimovic håller till har också bekräftats och därmed kommer de som köper PES 2013 att kunna spela med Paris Saint Germain där Malmös stolthet håller till. Tyska Bundesligalaget Schalke 04 har även de lagts till och brasilianska ligans samtliga 20 lag kommer också att finnas i PES 2013. Bayern München, Galatasaray, Celtic, Sjachtar Donetsk, CSKA Moskva och Dynamo Kiev är några licensierad klubblag i spelet plus 17 stycken landslag som Konami fått rättigheterna till.

PES 2013 släpps den 21:a september och en vecka efter släpps FIFA 13 så konkurrensen kommer i år att vara än mer intensivare då Konami genom sommaren markerat att de bytt strategi gentemot sin numera bittra rival.


3 Kommentarer

 1. Profile photo of Peter Vallsten

  Peter Vallsten säger:

  Förstår verkligen inte varför någon skulle vilja spela PES istället för Fifa.

  den september 18, 2012 kl kl. 00:05 -

 2. Profile photo of Xavier Ladu

  Xavier Ladu säger:

  Tycker PES ser riktigt lovande ut i år. FIFA har abonnerat på förstaplatsen ett tag men de får se upp i år.

  den september 18, 2012 kl kl. 00:49 -

 3. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Jag tror också det kommer bli en jämn kapplöpning 🙂

  den september 18, 2012 kl kl. 01:59 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.