0
kommentarer
Finland vinnare i Sonys sommarkampanj
Av: Xavier Ladu, den: 12 september, 2012 kl kl. 18:23

Under sommaren hade Sony som en del läsare kanske minns en kampanj där personer från Norden skulle visa hur de gjorde när det var tråkigt. Efter att sommaren tagit slut har ett valts ut och vinnaren blev grannarna från öst som gett oss Angry Birds samt Mark Levengood.

I slutet av augusti skrev vi om hur en uttråkad gamer från Sunne vid namn Rasmus Skoog, vann en PS Vita efter att ha skickat in en video. Eftersom sommaren tog slut kunde Sony samla ihop alla data och få fram information som är intressant för oss. Slutgiltig svensk vinnare blev Alexander Rothberg med sitt bidrag Vinterkriget 2. Men i kampen mot de andra nordiska länderna förlorade Sverige där Finland blev det land som Sony utnämner till det roligaste. Detta i en situation där finländarna trodde de var uttråkade eller som Alexander säger:

”Jag tycker Sverige har bättre humor, samtidigt har Finland inte lika strikta humorgränser vilket gör att fler saker kan bli roligt.”

Därmed får vi gratta våra grannar som lyckats bevisa att de har humor och inte bara tittar på ishockey, sin variant av baseboll eller andra saker vi i Sverige inte gör. Nästa gång Sony lanserar en liknande kampanj igen får vi hoppas på att svenska gamers är på framfarten och visar att de är uttråkade på kreativa sätt, vilket finländarna denna sommar visade att de kunde. Suomi on mahtava maa! Onneksiolkoon!


Inga kommentarer

Inga kommentarer än.

Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.