2
kommentarer
Även Final Fantasy Dimensions kommer till iOS
Av: Xavier Ladu, den: 4 september, 2012 kl kl. 19:14

Efter att ha gjort succé på den japanska mobilmarknaden har Square Enix exporterat Final Fantasy Dimensions till Europa och därmed fortsätter de att satsa på mobilmarknaden med spel till framförallt Apples operativsysem iOS.

Tidigare har vi på PowerGamer skrivit om ett antal titlar som släppts till iOS och bland de hittar vi Grand Theft Auto: Chinatown Wars och Phoenix Wright: Ace Attorney till iPod Touch, iPhone samt iPad. Branschens spelutgivare verkar inse potentialen Apples bärbara enheter har och med tanke på hur populära de är kan spelen nå ut till en stor publik. Senast i raden att inse faktumet är Square Enix. Final Fatansy har släppts till iOS förr men den japanska utgivaren fortsätter att satsa på spelsläpp till plattformen.

Idag är det dags för Final Fantasy Dimensions som släppts till den japanska marknaden förr men konverterats till bland annat iOS. Ett modernt spel fast med klassisk stil både när det gäller grafik samt gameplay och innehåller musik från Mizuta Naoshi som bland annat har komponerat ihop en ny temalåt för spelet. I Japan sålde det runt 1 miljon exemplar och Square Enix hoppas givetvis på att spelet ska bli lika framgångsrik i Europa, så alla som är nyfikna kan redan idag gå in på Appstore för att ladda ned det.


2 Kommentarer

 1. Profile photo of snyggjonas

  snyggjonas säger:

  Det här har jag missat helt, låter fantastiskt. Ska köpas på momangen

  den september 4, 2012 kl kl. 21:02 -

 2. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Först Chrono Trigger och nu detta, fantastiskt!

  den september 4, 2012 kl kl. 22:47 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.