0
kommentarer
Fortnite får en beta
Av: Victoria Saade, den: 1 september, 2012 kl kl. 18:43

Under förra årets Video Game Awards så presenterade Epic en helt ny titel, Fortnite. Nu har Epic’s Cliff Bleszinski bekräftat att det kommer en beta till spelet under en snar framtid.

Fortnite presenterades för första gången på förra årets Video Game Adwards sen dess har man inte hört så mycket om det kommande spelet förens idag. Fortnite är ett spel där du som spelare ska bygga en bas och försvara den under natten när Zombies reser sig ur gravarna. Cliff Bleszinski och producenten Tanya Jessing har sagt att det kommer en beta till spelet dock vill de ej avslöja datumet på betan som för övrigt verkar vara en stängd beta. Anledningarna till att spekulationer kring att det kommer vara en stängd beta är för att Epic har under PAX lottat ut en beta-nyckel, samma sak under Comic Con 2012 där få besökare fick tillgång till en beta-nyckel.

Om det nu kommer vara en stängd beta kommer det skapa hype över att äga en beta-nyckel, lite som att ha något exklusivt för att höja sin PR, eller kommer den stängda betan senare bli tillgänglig för alla som det brukar vara med beta-tester?


Inga kommentarer

Inga kommentarer än.

Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.