12
kommentarer
Guild Wars 2 slår upp portarna
Av: Victoria Saade, den: 27 augusti, 2012 kl kl. 21:05

Efter fem års väntan är det äntligen dags för MMO:et som bjuder på ett banbrytande händelsesystem och en personlig story, som för ett MMO kan vara svårt att uppnå. Spelet har redan lockat miljoner spelare världen över då det inte ens har haft sin officiella launch.

Imorgon, tisdagen den 28 augusti, har det efterlängtade Guild Wars 2 sin launch. Guild Wars är känt både för sitt unika karaktärskapande där man kan kombinera olika klasser och för att det är gratis att spela, alltså ingen månadskostnad. Spelare som förhandsbokade Guild Wars 2 har redan fått tillgång till spelet då de kunde logga in den 25 augusti, övriga spelare får vänta tills imorgon. Guild Wars 2 är utvecklat av ArenaNet som är skaparna bakom det ursprungliga Guild Wars och dess fyra expansioner. Det är även de ursprungliga utgivarna, NCsoft, som också har gett ut Aion, LineAge och City of Heroes.

Guild Wars 2 är ett helt nytt spel och ingen uppföljare till det tidigare spelet, dock kommer storyn bindas ihop med en historia. Nya spelare kommer inte lida över att de inte har spelat Guild Wars 1 och dess expansioner. Det nya spelet kommer innehålla banbrytande händelsesystem, actionorienterad combat, betydelsefull och personlig story. ”“Five years ago we set out to develop a game that finally fulfilled the promise of online worlds”. “We questioned everything that had previously been taken for granted and we never settled for ‘good enough’. Now, we’re finally ready to introduce Guild Wars 2 to gamers who are looking for the next evolution in online gaming” ”Säger O’Brien, VD och medgrundare av ArenaNet.

 

 


12 Kommentarer

 1. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  It’s about time 😉

  den augusti 27, 2012 kl kl. 21:47 -

 2. avatar

  DarkRaven säger:

  haha idag kommer alla ”loosers” servrarna kommer krascha^^ efter att bara har spelat under helgen kan jag säga att detta är bland det bästa mmo jag har spelat på 5år, slår wow och d3 med hästlängder!

  den augusti 28, 2012 kl kl. 14:07 -

 3. Profile photo of Victoria Saade

  Victoria Saade säger:

  Spelade Guild Wars 1 och älskade det, sen spelade jag Gw2 i betastadiet och tycke det var fantastisk, kommer helt klart fortsätta spela. Bästa med Gw2 är att det är gratis, så man kan spela när man känner för det utan att ha en månadskostnad som tickar, blir mer fritt.

  den augusti 28, 2012 kl kl. 15:20 -

 4. Profile photo of FroggerBUTT

  FroggerBUTT säger:

  Hur många här på Powergamer är det som spelar det här för tillfället? Och kommer vi få se någon recension på spelet?

  den augusti 28, 2012 kl kl. 15:33 -

 5. Profile photo of MrAndersson

  MrAndersson säger:

  Nån’ som vet hur många det är som spelar det här än? Är det uppe i wow-siffror snart tro? Spelet är ju helt klart väldigt hett för tillfället. Vart man än kollar så finns det något om guild wars.

  den augusti 28, 2012 kl kl. 15:37 -

 6. Profile photo of Bazooka

  Bazooka säger:

  Det är på grund av det här spelet som det känns som hela internet har lägre aktivitet än vanligt misstänker jag? 🙂

  den augusti 28, 2012 kl kl. 15:52 -

 7. Profile photo of Destructoo

  Destructoo säger:

  Alla ni som spelar MMORPGS på allvar, kan inte ni berätta för mig hur ni får tiden att räcka till. För när jag ger mig på något sådant här, så känns det som att jag aldrig har tillräckligt med tid för att spela så det verkligen ger något, så att säga! 🙁

  den augusti 28, 2012 kl kl. 16:33 -

 8. Profile photo of foxtrotcharlie

  foxtrotcharlie säger:

  Har aldrig varit jättemycket för sådana här spel, men det här verkar ändå jävligt intressant. Kanske tar mig en titt på det här sen, ifall det inte kommer ut något annat spännande som behöver min dyrbara tid.

  den augusti 28, 2012 kl kl. 16:48 -

 9. Profile photo of Victoria Saade

  Victoria Saade säger:

  Det som är bra med just Guild Wars 2 är som sagt att det är gratis, du kan spela när du vill utan att betala, så man behöver inte ”hinna” med detta, i mitt fall tycker jag det är guld att mysspela GW2, är inte så mycket för MMO-hardcore.

  den augusti 28, 2012 kl kl. 17:42 -

 10. avatar

  M1ck3 säger:

  Helt sjukt underbart spel. Att utforska kartan och att det är en levande värld utan de traditionella uppdragen är fantastiskt. Och dessutom har deras släpp varit nästintill felfritt, vilket är ovanligt när det gäller så här många spel.

  den september 1, 2012 kl kl. 01:11 -

  • avatar

   M1ck3 säger:

   öö… ”Vilket är ovanligt när det gäller sådana här spel” ska det stå. 🙂

   den september 1, 2012 kl kl. 01:13 -

 11. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Har servrarna strulat eller flyter allt på som det ska?

  den september 2, 2012 kl kl. 12:15 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.