4
kommentarer
Final Fantasy XIII fortsätter?
Av: Victoria Saade, den: 22 augusti, 2012 kl kl. 18:45

I våras fick vi ta del av den andra delen i Final Fantasy XIII då man bland annat stöter på Lightning som är en utav Final Fantasy XIII huvudperson. Det ryktas om att Final Fantasy XIII inte är slut utan kommer fortsätta, i en ny riktning med Lightning.

Square Enix har gått ut med att de ska hålla en presentation den 1 september då de kommer visa en helt ny riktning och historielinje för huvudpersonen Lightning. ”Key members of the Final Fantasy XIII development team including the Producer, Director and Art Director, are in preparations to present new information about the direction of Lightning’s story” säger Square Enix. Det har varit spekulationer kring detta utlåtande, kommer sagan att fortsätta med Final Fantasy XIII-3 eller kommer Square Enix ge oss en Spin Off med fokus på Lightning.


4 Kommentarer

 1. Profile photo of Peter Vallsten

  Peter Vallsten säger:

  FUUUUUUUCK! GE ER SQUARE ENIX! FINAL FANTASY 13 (Eller 13-2 för den delen) ÄR INGET BRA SPEL! Varför spinna vidare på något som är skit? GE OSS NÅGOT NYTT SOM ÄR VÄRT ATT SPELA!

  den augusti 23, 2012 kl kl. 07:16 -

 2. Profile photo of Foxxy

  Foxxy säger:

  Jag har inte hunnit spela 13 än, så har väl inte mycket att säga om den, men tidigare har ju Final Fantasy alltid haft nya berättelser, så kan nog tycka dom ska fortsätta hålla detta 🙂

  den augusti 23, 2012 kl kl. 07:21 -

 3. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Jag vill mer se ett Final Fantasy XV eller Final Fantasy Versus XIII. Men helt ärligt vill jag se en ny historia, ny värld, nya karaktärer och helt enkelt en ny fantasi.

  den augusti 23, 2012 kl kl. 11:24 -

 4. avatar

  DarkRaven säger:

  fel! både ff13 och 13-2 är helt ok spel enligt mig.

  den augusti 24, 2012 kl kl. 18:26 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.