0
kommentarer
XCOM: Enemy Unknown kombinerar styrkor från två världar
Av: Anders Sandberg, den: 14 augusti, 2012 kl kl. 00:29

Inom lite under två månader är det dags för galaktiskt krig och stridsfältet är jorden. I Firaxis Games kommande spel XCOM: Enemy Unknown ska du försvara jorden från utomjordingar. Spelet har också en multiplayer som bjuder på något alldeles extra.

När du tar dig genom huvudkampanjen ska du som kommendörkapten beordra dina trupper i stridens hetta. I detta turbaserade strategispel ska du flytta runt dina trupper på olika banor. Kampen mot inkräktarna från rymden blir intensiv men du måste hålla huvudet kallt och fatta rätt beslut i pressade situationer. Detta gäller även om du ska möta andra spelare online. Skillnaden då är att du får tillgång till dina fienders arméer. Nej inte din motspelare utan utomjordingarnas trupper blir tillgängliga och står till ditt förfogande. Ditt lag består av sex trupper och du kan kombinera fritt vilka klasser du vill ha och om du endast vill ha jordtrupper, motsatsen eller kombinera de båda.

XCOM: Enemy Unknown kommer att släppas till PlayStation 3, Xbox 360 och PC. Dagen D för detta krig är den 12 oktober. Då får vi besök och det är inte den trevliga sorten som kommer och knackar på jordens portar. Ta det kallt, fatta beslut och rädda jorden. Framtiden vilar i dina händer kommendörkapten.


Inga kommentarer

Inga kommentarer än.

Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.