3
kommentarer
Darksiders II låter dig uppleva döden flera gånger om
Av: Anders Sandberg, den: 10 augusti, 2012 kl kl. 17:29

Krig och död går ofta hand i hand men i Darksiders II handlar det mer om syskonkärlek. Nu pratar jag om den positiva sorten för när War blir anklagad för att ha startat undergången för tidigt är det upp till Death att finna bevis för att rentvå honom från sina anklagelser.

Darksiders II utspelar sig under samma tid som föregångaren och som nämnt ovan spelar du i dödens kläder denna gång. Detta äventyr kommer dock att innehålla helt nya banor som kommer att vara det dubbla i storlek i jämförelse med vad som levererades i förra spelet. Nu har utgivarna THQ dessutom utannonserat att spelet kommer att innehålla ”Survival Arena Mode” och New Game+. Om du känner att du har turen med dig eller helt enkelt är väldigt säker på dina kunskaper kan du försöka ta dig an spelets 100 vågor av fiender. Om du gör detta får du valmöjligheten efter var femte våg att sluta. Men om du pressar vidare har du chans att vinna finare föremål men motståndet ökar också givetvis.

New Game+ är den andra trevliga nyheten som kommer att tillåta dig att fortsätta ditt äventyr efter döden, om förstår vad jag menar. Nej men skämt åsido är detta ett tillägg som gör att du kan ta med dig alla dina tekniker och utrustning till en helt ny spelomgång av Darksiders II. Detta tillåter dig att fortsätta bygga på din karaktär för att du ska kunna skapa en ultimat krigare i form av Death. Dessutom är det planerat att släppas kommande DLC-uppdrag och du kan använda din New Game+-karaktär i dessa. Spelet landar här i Sverige den 21 augusti till PlayStation 3, Xbox 360 och PC. En Wii U-version av spelet är också planerat att släppas när konsolen har släppts. Om lite över en vecka får vi se om Death lyckas rentvå sin broder eller om allt kommer vara förgäves, den 21 augusti får vi svaret.


3 Kommentarer

 1. Profile photo of Foxxy

  Foxxy säger:

  Är rätt taggad, men hur det här med 100 fiender-vågar känns lite oklart. Typ mini-game då eller?

  den augusti 11, 2012 kl kl. 20:24 -

 2. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Exakt, som jag fattat är det ett eget mini-spel och priserna du vinner där går till din karaktär.

  den augusti 11, 2012 kl kl. 21:24 -

 3. Profile photo of Foxxy

  Foxxy säger:

  Jaha, om det är så kan det ju kännas rätt okej för då behöver man ju inte göra det, utan man kan lira igenom spelet utan problem ändå. Men ändå välja att spela detta mini-game om man är sugen.

  den augusti 12, 2012 kl kl. 23:58 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.