0
kommentarer
Metal Gear Solid 4 får dig att vilja spy
Av: Anders Sandberg, den: 7 augusti, 2012 kl kl. 12:52

När var senaste gången du satt och lira Metal Gear Solid 4? Det har nu gått fyra år sedan denna best från Hideo Kojima släpptes och nu har spelet börjat samla damm i en och annan spelhylla. Nu kommer Konami med extra innehåll till spelet som garanterat kommer locka en del till att vilja borsta av fodralet.

I samband med att Metal Gear Solid firar 25 år och efter mycket önskemål från fans världen över får nu MGS4 trophies. Många som spelar spel i dagens samhälle kan inte sluta spela ett spel innan man fått den där efterlängtade Platinum-trofén. När du har den vet du att du är klar, du har gjort allt och förmodligen mer därtill. Det enda du behöver göra för att få tillgång till detta paket som innehåller 34 unika troféer är att starta spelet samtidigt som du är inloggad på PSN. Nedladdningen är 516MB stor och ett litet exempel på en trofé är att du ska spy. Detta och mycket mer ska du försöka tackla om du vill ha alla i din samling.

För alla er ”achievement whores” där ute är detta en perfekt utmaning om ni samtidigt vill få en riktigt bra spelupplevelse. Om du ännu inte har spelat det största äventyret i MGS-sagan är det på hög tid att du gör det nu, glöm inte bort att spy när du gör det bara.


Inga kommentarer

Inga kommentarer än.

Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.