3
kommentarer
The Old Republic får mer gratis innehåll
Av: Xavier Ladu, den: 2 augusti, 2012 kl kl. 15:08

EA:s MMORPG-titel Star Wars: The Old Republic kommer till hösten att få en ny prenumerationsservice och utökar samtidigt innehållet som blir gratis för de som väljer att spela under Free-To-Play.

Även om EA hävdat att The Old Republic har varit en stor succé har andra siffror påpekat att antalet prenumeranter sjunkit och för att locka gamers meddelade EA att upp  till level 12 var det gratis. Inför hösten kommer stora förändringar att ske och innehållet för de som väljer gratisalternativet Free-To-Play utökas. Från och med augusti kommer det att finnas två olika prenumerationstyper med olika innehåll för de som väljer att införskaffa spelet:

Free-To-Play: 50 nivåer gratis och åtta karaktärsklasser blir också tillgängliga kostnadsfritt. Nytt innehåll eller avancerade funktioner kan blockeras även om med hjälp av Cartel Coins, kan gamers få tillgång till vissa delar av det blockerade materialet.

Prenumeration: Cartel Coins som vi nämnt tidigare kommer att vara The Old Republics virtuella valuta och får sin premiär i höst. De som betalar för att få spela obegränsat kommer att få en slags utbetalning i valutan som kan användas för att handla föremål som är användbara för ens karaktär.

Förändringarna innebär att priset på prenumerationen kommer att sänkas i augusti och meningen är också att gamers ska få en månad inkluderad ifall de väljer att spela Star Wars: The Old Republic lagom till hösten. För de som nu är än mer nyfikna på spelet så går det bra att titta på hemsidan som uppdaterats med information om bland annat Free-To-Play.


3 Kommentarer

 1. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Undrar om detta kommer locka fler spelare, vad tror ni?

  den augusti 2, 2012 kl kl. 15:28 -

 2. Profile photo of Xavier Ladu

  Xavier Ladu säger:

  Någon måtta på gratisinnehåll måste det ju ändå finnas. Om inte gamers som gillar MMORPG lockas att spela detta så förstår jag inte vad som kan locka de att spela SWTOR.

  den augusti 2, 2012 kl kl. 16:30 -

 3. Profile photo of Foxxy

  Foxxy säger:

  Jag tror inte de kommer locka, men vad vet jag 😉

  den augusti 2, 2012 kl kl. 18:01 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.