1
kommentar
Sommarradio på PowerGamer – Anders Sandberg
Av: Anders Sandberg, den: 31 juli, 2012 kl kl. 11:53

I en tid då stressen och prestation är vad som driver människan framåt kan det vara svårt att minnas barndomens glada dagar. Följ med er kära redaktör Anders Sandberg på en minnesresa i barndomens spår då saker kändes mycket enklare och samtidigt lyckligare. Finns denna lycka kvar i dagens samhälle eller har den gått förlorad? Sitt ned, slappna av och lyssna på min historia. Kanske får du även gamla minnen åter som du en gång hade glömt. För att spara avsnittet för avlyssning på t.ex mobilen, högerklicka på länken och välj ”spara länk som”.

Klicka här för att lyssna på programmet!


1 Kommentar

  1. Profile photo of snyggjonas

    snyggjonas säger:

    Jag som precis var till att efterlysa nästa avsnitt i serien och nu är det här. Toppenmys. Ska bli spännande att höra vad Anders valt att prata om 🙂

    den juli 31, 2012 kl kl. 12:56 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.