2
kommentarer
Tottenham Hotspurs ingår i avtal med EA Sports
Av: Xavier Ladu, den: 19 juli, 2012 kl kl. 19:41

Inför releasen av FIFA 12 ingick EA Sports i ett samarbetsavtal med Manchester City och inför FIFA 13 fortsätter de skriva avtal med klubbar från engelska Premier League nu senast Tottenham.

Avtalet med Manchester City ingick med EA Sports förra året var bara början för sportjätten. Därefter har Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Everton, Fulham och Newcastle skrivit avtal vilket inneburit ansiktsscanningar av spelarna samt extramaterial för gamers som köpt FIFA-serien. Idag meddelade EA Sports att de även ingått i ett avtal med ännu ett lag från den hösta serien i England; Tottenham Hotspurs:

”Under partnerskapet, kommer Tottenham och EA att påbörja en hel del initiativ i form för att underhålla och engagera fansen både i White Hart Lane, klubbens hemmaarena, och via en bredare plattform som deras egna mediakanaler.”

Extramaterial kommer att inkludera videomaterial från Tottenham Hotspur som blir exklusivt för FIFA 13 och möjligheten att tippa eller förutspå matcher med hjälp av FIFA 13:s ”match engine”.  Annat som kommer att dyka upp är video från Tottenhams interna FIFA 13-turnering för att se vem av dagens spelare som är bäst på spelet.  I september släpps FIFA 13 och som det ser ut nu kommer EA Sports att fortsätta skriva på avtal och vi hoppas givetvis på ett liknande avtal med vårt kära landslag eller Allsvenska lag.


2 Kommentarer

 1. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Nu när dem har avtal med EA, betyder det till exempel att dem inte får vara med i PES?

  den juli 24, 2012 kl kl. 10:31 -

 2. Profile photo of Xavier Ladu

  Xavier Ladu säger:

  Beror på hur avtalet ser ut. Antingen har Tottenham skrivit på ett avtal där de förbehåller sig att vara exklusiva till FIFA. Eller så kan Konami förhandla med de vid sidan om trots allt. PES brukar annars ha två licenserade lag från England så vi får se ifall Tottenham gör comeback eller ifall de byter.

  den juli 24, 2012 kl kl. 17:04 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.