2
kommentarer
Konami: ”Ryktena om MGS5 är falska”
Av: Xavier Ladu, den: 16 juli, 2012 kl kl. 21:41

På seriemässan Comic Con ska Konami ha visat upp Metal Gear Solid 5 inför pressen enligt rykten som uppstod via Twitter och Konami var snabba med att förneka det hela på grund av spridningen ryktet fick.

En bild som dök upp på Twitter påstod att Konami hade utannonserat Metal Gear Solid 5 under seriemässan Comic Con och huruvida det var en presentation inför stängda dörrar, där spelet senare skulle få en officiell presenataion framkom inte. Däremot blev nyheten stor bland forum samt Twitter vilket betydde att spridningen av bilden blev stor.

Därför var Konami tvingade att uttala sig angående ett Metal Gear Solid 5 och började med ett skämtsamt inlägg om det hela på Twitter. De anspelade på huruvida det var på riktigt eller en bluff så älskar de spekulationer vilket de skrev om den 16:e juli:

”Fake or real, we love a bit of speculation!”

Sedan kom ett inlägg via samma tjänst där de helt förnekade att det skett och ville klargöra att den person som påbörjade ryktena ska ha kontaktats angående det hela:

”Seriously, just in case the ‪#pinch‬ ‪#salt‬ hashtags weren’t enough – the chap who claims to have set up the fake rumours has been in touch.”

Alla som hoppades på ett Metal Gear Solid 5 får fortsätta att hoppas och de som tror att Konami är klara med serien i hopp om att det inte ska bli söndermjölkad kan nog pusta ut ett tag. Med tanke på dementin från Konami så får vi utgå från att bilden ovan är falskt och ovanligt bra gjord med tanke på spridningen som ryktet fick via de sociala medierna.


2 Kommentarer

 1. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Jag kan vänta på MGS5 tills den dagen jag dör, MGS is forever in my <3

  den juli 17, 2012 kl kl. 07:33 -

 2. Profile photo of Xavier Ladu

  Xavier Ladu säger:

  Efter Metal Gear Solid: Rising vad talar för att MGS 5 inte ska komma efteråt?

  den juli 17, 2012 kl kl. 22:33 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.