1
kommentar
UbiSoft presenterar The Hip Hop Dance Experience
Av: Xavier Ladu, den: 13 juli, 2012 kl kl. 01:41

Under mässan Comi-con presenterade UbiSoft ett nytt dansspel från serien Experience med fokus på hiphop och kommer i höst att släppas både till Wii samt Kinect.

Med Just Dance, Michael Jackson: The Experience och framförallt Dance Central är det en hård konkurrens om dansfansen till Kinect. På Wii däremot är Just Dance den stora vinnaren och UbiSoft fortsätter att släppa dansspel som den här gången kommer att vara nischad då The Hip Hop Dance Experience har utannonserats till Kinect och även Wii med release någon gång under november är det tänkt. Med drygt 750 olika typer av danssteg och 40 låtar hoppas UbiSoft kunna locka de som lyssnar på hiphop musik den här gången.

Nedan kan ni se listan över några låtar av de 40 låtar som kommer att finnas med i spelet och hittills är det en dominans från 2000-talet även om det finns klassiker från 1990-talet, men även 1980- samt klassikern ”Rapper’s Delight” från The Sugarhill Gang, en låt som såg till att hiphopen blev populär musikgenre:

 • Amerie – 1 Thing
 • B.o.B. feat Hayley Williams – Airplanes
 • Chris Brown feat Juelz Santana – Run It
 • Chris Brown feat Lil Wayne & Busta Rhymes – Look At Me Now
 • Flo Rida feat Sia – Wild Ones
 • Iyaz – Replay
 • Jay Sean feat. Lil Wayne – Down
 • J-Kwon – Tipsy
 • Kid Cudi – Day ‘N’ Night
 • LMFAO – Sexy And I Know It
 • Mark Morrison – Return of The Mack
 • N.E.R.D. – She Wants To Move
 • Nelly – Hot In Herre
 • Run DMC – It’s Tricky
 • Snoop Dogg feat Pharell Williams – Drop It Like Its Hot
 • The Sugarhill Gang – Rapper’s Delight
 • TLC – Creep
 • Wiz Khalifa – Work Hard, Play Hard

Med danskoreografi från Laurieann Gibson (Nicki Minajs kreativa direktör), Dave Scott (So You Think You Can Dance) och Kid David (Step Up 3D),  hoppas UbiSoft på att vi ska dansa till hiphop musik denna höst. Battles samt olika svårighetsgrader gör att spelet ska passa både proffs samt nybörjare och glädjande kommer två kunna spela mot varandra samtidigt på Kinect, något vi har fått se i Dance Central 2 bland annat.


1 Kommentar

 1. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Så frågan är ju om detta kommer kunna mäta sig mot Dance Central. Vad tror du Xavve? Min erfarenhet kring dansspel är ganska låg tyvärr.

  den juli 17, 2012 kl kl. 07:29 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.