Elgato Game Capture HD – Unboxing
Av: Daniel Green, den: 9 juli, 2012 kl kl. 14:48
Vi tar oss en närmre titt på vad som levereras tillsammans med Elgato’s Game Capture HD.

3 Kommentarer

 1. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Wow, verkar oerhört smidigt. Jag har ju den PVRn som du nämner i videon och jag kan instämma med att det är mängder med kablar och det tar mycket plats. Det enda negativa jag kunde se spontant är att kablarna som medföljer verkar inte vara speciellt långa. Då är det ju något som man behöver köpa till extra och man inte har alla sina enheter precis jämte varandra så att säga. Jag ser iaf fram emot testet och jag tror den kommer vara riktigt bra. Jag tänker nog ändå hålla fast vid min PVR. Men för alla som vill spela in videos och inte redan har en sådan kan denna Game Capture vara ett bra alternativ 🙂

  den juli 10, 2012 kl kl. 11:26 -

 2. Profile photo of Destructoo

  Destructoo säger:

  Den här vill jag se mer av, när kommer recensionen? 🙂

  den juli 23, 2012 kl kl. 17:20 -

 3. Profile photo of Joakim Sjöberg

  Joakim Sjöberg säger:

  Snart!

  den juli 23, 2012 kl kl. 18:15 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.