2
kommentarer
Codemasters jobbar på en uppföljare till GRID?
Av: Xavier Ladu, den: 5 juli, 2012 kl kl. 01:35

När GRID släpptes var spelet väldigt uppskattat men fyra år har gått sedan releasen och ingen uppföljare har funnits i sikte. Fram tills nu det vill säga då ryktena kommit om GRID 2 med release 2012.

Codemasters har de senaste åren etablerat sig som kungar av racingspel och GRID var ännu en i raden av framgångsrika spel. Med tanke på att det släpptes 2008 så är fyra år utan en uppföljare en oerhört lång tid och många som köpte GRID har utan tvekan väntat på att en uppföljare ska komma en utan att ha fått gehör för sin önskan.

Nu påstår Official Xbox Magazine UK att GRID 2 kommer att släppas och det efter att Codemasters blir klara med F12012. Just det spelet har sin release någon gång i september och en release i slutet av 2012 är att vänta ifall man ska tro magasinet. Fast Codemasters har de senaste åren pratat väldigt lite om GRID 2 och vi vill givetvis höra mer från de innan vi börjar prata om del två.


2 Kommentarer

 1. Profile photo of Daniel Green

  Daniel Green säger:

  Är egentligen nästan mer sugen på F1 2012 faktiskt. Även fast jag egentligen inte har något negativt alls att säga om Grid.

  den juli 5, 2012 kl kl. 08:28 -

 2. Profile photo of Jerome

  Jerome säger:

  Ska bli skoj att se vad de har förbättrat och gjort annorlunda mot föregångaren tycker jag.

  den juli 5, 2012 kl kl. 08:49 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.