1
kommentar
EA tänker satsa på Wii U
Av: Xavier Ladu, den: 29 juni, 2012 kl kl. 01:34

På årets E3-mässa uteblev EA från Nintendos presskonferens och likaså deras titlar från Wii U. Men nu verkar jätten ha tänkt om och tänker utannonsera sina planer för konsolen.

Förutom Mass Effect 3 noterade många att EA i princip struntade i att utannonsera titlar till Wii U överhuvudtaget. Varken på sin egna presskonferens eller på Nintendos kom det någon representant för att berätta om EA-titlar till Wii U. Nästa månad håller EA ett pressevent, något de kallar för EA Sports Open House och då tänker de samtidigt att avslöja planerna för Wii U har speljätten meddelat.

Sportspelen FIFA 13, Madden NFL 13, NHL 13 och NBA Live 13 kommer då att visas upp för pressen. Men vilka av de titlarna som kommer att släppas till Wii U är osäkert och kanske är det så att EA helt enkelt tänker utannonsera andra titlar till konsolen än sportspelen som nyss nämnts. Mellan den 18-19:e juli får vi reda på vilka exakta titlar som de tänker släppas till Wii U så håll utkik på PowerGamer för en uppdatering kring detta.

Källa: IGN


1 Kommentar

  1. avatar

    acustix säger:

    EA är slisk.

    den juni 30, 2012 kl kl. 13:27 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.