2
kommentarer
E3 2012: Watch Dogs Ubisofts nya IP
Av: Xavier Ladu, den: 5 juni, 2012 kl kl. 00:52

I en framtid där en dator kontrollerar alla amerikanska städer stiger en person fram och utnyttjar informationen som finns tillgängligt i UbiSofts nya spionthriller Watch Dogs.

År 2003 drabbades USA av ett strömavbrott och man bestämde sig för att centralisera försörjningen där en dator styr allt. Men datorn i sig styrs av företag vars intresse är att få tag på information om varje medborgare och 10 år efter det stora strömavbrottet kan USA liknas vid ett Big Brother-samhälle.

Vilket också visar sig vara skådeplatsen för UbiSofts nya spion-thriller Watch Dogs där man antar rollen som en agent med olika mål och tack vare den uppkopplade världen, kan agenten störa mobilnätet, trafikljusen, lyssna på samtal och mycket annat med hjälp av sin verktygslåda. Efter att spelvisningen var slut möttes spelet med kraftiga applåder av de som var på plats i Los Angeles.

Något datum eller till vilka konsoler det ska släppas nämnde inte UbiSoft men det ser onekligen väldigt lovande ut och Halo-fanet tillika skådespelerskan Aisha Tyler blev även hon imponerad av visningen.


2 Kommentarer

 1. Profile photo of Daniel Green

  Daniel Green säger:

  Kanske ett av de mest intressanta spelen hittills! 🙂

  den juni 5, 2012 kl kl. 01:13 -

 2. Profile photo of Xavier Ladu

  Xavier Ladu säger:

  Utan tvekan jag är grymt taggad. Johnny Memonic (utan Keanu Reeves) blandat med agenten Bourne i Assassins Creed fast i nutid typ. Jag är som sagt taggad!! 🙂

  den juni 5, 2012 kl kl. 01:53 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.