0
kommentarer
E3 2012: Dead Space 3
Av: Victoria Saade, den: 4 juni, 2012 kl kl. 21:18

EA inledde sin presskonferens med att visa upp Dead Space 3.  Det som har ryktas kring Dead Space 3 är just att det kommer utspela sig på en snöplanet vilket bekräftades under gamplayet. Dock var inte den enda nyheten att Dead Space inte längre kommer utspela sig på ett skepp, de överraskade även med att presentera en helt ny karaktär: John Carter som kommer bidra till att Dead Space 3 kommer kunna spelas i Co-op. Med större miljöer och en vän att spela med så ska det bli intressant och se om Visceral games kan behålla den påtagliga skräcken eller om det nu blir mer utav ett actionspel. Dead Space 3 är beräknat att komma i februari 2013.

 


Inga kommentarer

Inga kommentarer än.

Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.