2
kommentarer
CD Projekt RED hintar om ny IP
Av: Victoria Saade, den: 30 maj, 2012 kl kl. 14:56

Kommer ni ihåg i vintras då Bioware släppte en bild en vecka före video game awards som visade deras pågående projekt, bilden väckte många funderingar kring vad Biowares nästa spel skulle kunna vara, en ny franchise, Mass Effect 3 eller ett gammalt projekt de hade plockat upp.

Bilden visade sig vara en screenshot från deras första Mass Effect 3 trailer som gjorde Mass Effect 3 officiell. Nu har CD Projekt RED, utvecklarna bakom The Witcher-serien, gjort samma sak. De har nämligen släppt en cyberpunk influerad illustration som hintar om deras nästa projekt. Tidigare denna månad har CD Projekt RED letat efter folk som vill jobba med en helt ny och annorlunda IP. Imorgon kommer det hållas en live stream där de kommer diskutera det nya projektet, streamen finns tillgänglig på deras officiella sida.


2 Kommentarer

 1. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Nice artwork!
  Det ska bli intressant att se närmare på detta.

  den maj 30, 2012 kl kl. 15:25 -

 2. Profile photo of nachogrande

  nachogrande säger:

  Ifall det ens blir i närheten av The Witcher 2 så misstänker jag att det här har potential att bli ganska jävla bra! 🙂

  den maj 31, 2012 kl kl. 18:43 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.