3
kommentarer
Nedräkning för Metro: Last Light har påbörjats
Av: Xavier Ladu, den: 15 maj, 2012 kl kl. 13:53

Som bekant så sköts releasen för Metro: Last Light upp till nästa år men det har inte hindrat THQ från att påbörja en nedräkning för spelet som tar slut nästa vecka i ett sätt att marknadsföra det.

Besvikelsen hos fansen av Metro 2033 var stor när det stod klart att uppföljaren Metro: Last Light sköts upp till nästa år. Redan denna vår var det tänkt att vi skulle få spela det och fortsätta med Artyoms äventyr på Moskvas tunnelbana. Istället får fansen och de nyfikna som aldrig testade första spelet vänta till 2013 på spelet som är löst baserat på boken Metro 2034, skriven av den ryske författaren Dmitry Gluchovskiy.

Marknadsföringen för själva spelet fortsätter och THQ har påbörjat en nedräkning som är tänkt att ta slut den 24:e maj, det vill säga nästa torsdag. Exakt vad vi utlovas är inte klart men på sidan för nedräkningen står det ”World Premiere Live Action Short Film”. Själva spelet är tänkt att släppas till PC, PlayStation 3, Xbox 360 och Wii U men för er som vill följa nedräkningen gå hit.


3 Kommentarer

 1. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Spännande!

  den maj 15, 2012 kl kl. 14:17 -

 2. Profile photo of Daniel Green

  Daniel Green säger:

  Då har jag inte många dagar på mig att spela igenom det första spelet, innan jag börjar hypa upp mig själv inför Last Light. 🙂

  den maj 15, 2012 kl kl. 18:19 -

 3. Profile photo of Wilco42

  Wilco42 säger:

  Måste faktiskt erkänna att jag längtar till releasen av det här spelet. Ska bli skoj att följa nedräkningen. 🙂

  den maj 15, 2012 kl kl. 19:05 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.