1
kommentar
Dubbelt upp för Nintendo på E3
Av: Anders Sandberg, den: 20 april, 2012 kl kl. 09:54

I juni är det åter igen dags för E3 (Electronic Entertainment Expo) och spekulationerna på vad vi kommer att få se är många. Då många människor pratar om nya konsoler ska vi samtidigt inte glömma bort nya spel som kommer att visas.

Nintendo har redan nu bekräftat två titlar som kommer att dyka upp på mässan. Första spelet som kommer att premiärvisas handlar om en väldigt känd rörmokare som gamers världen över känner till. Ett helt nytt Super Mario Bros. kommer att dyka upp under årets E3 enligt en officiell talesman för Nintendo. Spelet kommer dessutom att släppas till Nintendos kommande konsol Wii U. Det kommer dessutom att utnyttja skärmen på den nya kontrollen i kombination med den vanliga tv-skärmen. Denna nya installation är baserad på den teknikdemo som visades under förra årets E3 (Super Mario Mii). Om det blir spelets slutgiltiga namn är ännu inte fastställt men med stor sannolikhet vet vi i juni.

Det andra spelet som kommer att dyka upp är en efterlängtad uppföljare till ett ”litet” spel som släpptes 2004. Äntligen kommer vi att få stifta bekantskap än en gång med Pikmin. Dessa små varelser som dök upp till ditt GameCube redan 2001. Många år har passerat nu och utvecklaren Shigeru Miyamoto har berättat att han ville vänta med den tredje installationen i denna serie. Detta beror på att han tror starkt att spelet kommer se exceptionellt bra ut i HD-kvalité. Om det blir en visuell upplevelse utöver det vanliga kommer vi att bli varse om under den kommande mässan i juni.

Självklart kommer PowerGamer.se att täcka detta och mycket mer från årets E3. Ett nytt Super Mario Bros. och ännu ett Pikmin är bara en droppe i havet av den uppsjö spel som kommer att dyka upp på mässan. Om ni inte vill missa detta och allt annat som E3 har att erbjuda, se då till att hänga här på PowerGamer.se.


1 Kommentar

  1. Profile photo of Imperial3030

    Imperial3030 säger:

    Ska bli skoj att se ifall de har hittat ännu ett sätt att införa nytt blod i den långlivade serien. De lyckades ju onekligen väldigt bra med new super mario bros osv.

    den april 20, 2012 kl kl. 13:02 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.