7
kommentarer
Ubisoft: ”Feodala Japan och Egypten tråkiga miljöer för AC”
Av: Xavier Ladu, den: 4 april, 2012 kl kl. 22:47

Fans av Assassins Creed har på nätet diskuterat om miljöer där spelserien kan tänkas utspelas under. Men UbiSoft har sett diskussionerna och är inte alltför nöjda med fansens val av miljöer.

Det första Assassins Creed utspelades under det tredje korståget i slutet av 1100-talet. I uppföljaren samt Assassins Creed: Relevations var renässansens Rom och Konstantinopel skådeplatserna för Ezio Auditore da Firenzes äventyr. I del tre bär det av till Nordamerika när kolonin USA försöker frigöra sig från kolonialmakten Storbritannien.

På nätet har fansen därför pratat om tänkbara miljöer för Assassins Creed och UbiSofts kreative direktör Alex Hutchinson berättar i en intervju med Official Xbox Magazine att utvecklingsteamet har följt debatten. De är inte alltför nöjda med valen och håller inte med fansen om var Assassins Creed borde utspelas. De mest populära miljöerna som föreslagits var Andra Världskriget, feodala Japan och Egypten som UbiSoft själva menar var de absolut sämsta tidsepokerna Assassins Creed kunde utspelas inom.

Inom utvecklingsteamet berättar Alex Hutchinson, att man istället drömmer om Indien och att Corey May som skriver manus är väldigt sugen på ett Assassins Creed i Indien. Något Hutchinson själv inte utesluter utan att gå in på diskussionen huruvida det blir ett Assassins Creed IV i framtiden.


7 Kommentarer

 1. Profile photo of snyggjonas

  snyggjonas säger:

  Det är ju det jag säger. Go to frekkin India!

  den april 4, 2012 kl kl. 23:04 -

 2. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Not gonna happen, det får fan räcka efter trean. Det är coolt att de valde den miljön som de gjort för ACIII men sen vill jag personligen inte se ett enda spel till i denna serie. Nu vill jag bara att alla lösa frågetecken ska förklaras så att serien kan få dö med lite värdighet innan det har mjölkats sönder likt en EA-titel.

  den april 4, 2012 kl kl. 23:09 -

  • avatar

   Robban säger:

   Ja, jag säger det samma. Om inte annat så bör de ju åtminstonne ta ett par års paus från serien. Så man hinner bli sugen på ett nytt spel emellan.

   den april 5, 2012 kl kl. 11:03 -

 3. Profile photo of Foxxy

  Foxxy säger:

  Eller Sonic 😉

  den april 5, 2012 kl kl. 05:10 -

 4. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Precis

  den april 5, 2012 kl kl. 07:01 -

 5. Profile photo of Sangaga

  Sangaga säger:

  Det den här nyheten egentligen avslöjar är ju med andra ord att de kommer fortsätta att mjölka serien, känner jag rent spontant. 🙁

  den april 5, 2012 kl kl. 10:34 -

 6. avatar

  Mango säger:

  Njae, nu får de väl allt ta en paus först känner jag! 🙂

  den april 5, 2012 kl kl. 13:27 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.