Max Payne 3 – Targeting and Weapons
Av: Daniel Green, den: 19 januari, 2012 kl kl. 14:25
Vi tittar lite närmre på några av funktionerna bakom Rockstar Games kommande alster.

9 Kommentarer

 1. Profile photo of Joakim Sjöberg

  Joakim Sjöberg säger:

  Gemig, fetaste spelet som är inkommande just nu!

  den januari 19, 2012 kl kl. 15:55 -

 2. Profile photo of MrAndersson

  MrAndersson säger:

  Ja, efter att ha sett den här videon känns det ju betydligt jobbigare att spelet blev försenat.

  den januari 19, 2012 kl kl. 16:14 -

 3. Profile photo of Destructoo

  Destructoo säger:

  Faan, det ser ju ganska snyggt ut alltså. Undra ifall GTA V kommer se ut på det här viset och om det kommer använda samma vapenteknik?

  den januari 19, 2012 kl kl. 17:24 -

 4. Profile photo of Andreas Rikk

  Andreas Rikk säger:

  Det enda jag stör mig lite smått på är att han bara rusar emot någon med en SMG och tar kulorna utan problem. Det är som sagt det enda jobbiga med spel som dessa, det kommer inte bli någon realism på den fronten. Men, det kanske hade dödat det roliga om man hade implementerat det.

  den januari 19, 2012 kl kl. 17:37 -

 5. Profile photo of snyggjonas

  snyggjonas säger:

  när det hör först utannonserades så var jag jävligt skeptisk men nu börjar det ju faktiskt likna något. Tyvärr så tror jag det blir mer action som skallig tjockis i hawaiiskjorta än mörk och dyster film noir shooter i ösregn som det borde vara, men dom där tidiga banorna verkar ju bjuda på lite nostalgi.
  Kan dock tänka mig se förbi det så länge jag iaf får nån timme med Max i sitt rätta element för att sedan gå vidare mot nya jaktmarker. Hoppas bara dom bevarat lite av berättartekniken från tidigare spel med seriestuket.

  den januari 19, 2012 kl kl. 17:40 -

 6. Profile photo of Bazooka

  Bazooka säger:

  Ja, jag vill ju veta hur upplägget kommer att vara. Alltså det vi ser i videos är ju enbart actionsekvenser. Kommer spelet vara som vilket GTA-spel som helst emellan dessa sekvenser, eller har de byggt upp det i banor. Jag vill veta!

  den januari 19, 2012 kl kl. 17:45 -

 7. Profile photo of snyggjonas

  snyggjonas säger:

  Rikk: va fan det är ju Max Payne, killen har ju knarkat smärtstillande sen han låg i vaggan. Inte direkt så han reagerar på några fjuttiga kulor. Åh jag längtar verkligen till att få höra lite nya one liners från gamla Maxan. Någon som vet vem som kommer göra rösten?

  den januari 19, 2012 kl kl. 17:46 -

 8. Profile photo of Johan32

  Johan32 säger:

  Max Payne är verkligen en spelserie som jag har saknat i modern tid. Kommer ihåg hur revolutionerande det första kändes när det släpptes ut på marknaden. Nu hoppas jag dock att Rockstar Games har stoppat in lite fler nyheter än bara ett uppdaterat vapensystem.

  den januari 19, 2012 kl kl. 21:10 -

 9. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Tja, dem har ju tänkt på detaljer när de utvecklade spelet iaf. Det känns väldigt bra, ser snyggt ut och jag tror det kommer flyta väl i stridssystemet 🙂

  den januari 20, 2012 kl kl. 00:16 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.