7
kommentarer
Rocksteady kan tänka sig ett tredje Batman-spel
Av: Xavier Ladu, den: 18 oktober, 2011 kl kl. 21:08

Trots att Batman: Arkham City inte har släppts än är utvecklarna Rocksteady öppna för en uppföljare till fast allt beroende på hur spelet tas emot.

Snart släpps Batman: Arkham City, uppföljaren till det hyllade Batman: Arkham Asylum och en del kanske frågar sig vad Rocksteady kommer att göra efter att deras senaste Batman-spel. Något nytt projekt kanske även om Rocksteady själva inte är främmande för ännu en uppföljare.

Studion säger sig vara väldigt nöjda med Batman: Arkham City men vad deras nästa spel blir beror helt och hållet på hur spelet blir mottagen av branschen säger chefen Dax Ginn:

”Studion har en filosofi att så länge vi fortsätter att göra grymma saker, kommer grymma möjligheter att öppnas upp för oss. Men vi kan inte ta några konkreta beslut eftersom spelbranschen är en galen värld. Vi är helt fokuserade på 31 oktober. Vi tänker se vad folk tycker om det först.”

Dessutom vill Rocksteady enligt Ginn självt, fortsätta med DC Comics då studion är liten kan de fokusera helt på varumärket och lovordar relationen mellan parterna. På frågan om nya spel säger Dax Ginn att ingen hos studion känner någon brådska med att lämna Batman-serien, tvärtom var samtliga inblandade glada över att få jobba med Läderlappen återigen och lär vara lika glada i framtiden ifall man ska tro honom.

Källa: Computerandvideogames.com


7 Kommentarer

 1. Profile photo of Daniel Green

  Daniel Green säger:

  Med andra ord är jag ganska säker på att vi kommer få se en uppföljare!? Vet inte varför, men jag har en känsla att Arkham City kommer få ganska högt snittbetyg. 🙂

  den oktober 18, 2011 kl kl. 21:39 -

 2. Profile photo of snyggjonas

  snyggjonas säger:

  Lite tråkigt att dom går ut med detta innan spelet ens släppts. Vet att det inte säger så mycket men det säger ändå att slutet i Arkham City förmodligen kommer påminna om det i Asylum, vilket om man är beredd på, tar bort lite av udden och spänningen.

  den oktober 19, 2011 kl kl. 00:08 -

 3. Profile photo of Anders Sandberg

  Anders Sandberg säger:

  Med tanke på hur Arkham Asylum togs emot är jag inte rädd för att Arkham City kommer vara ett sämre spel, tvärtom kanske de blir en bättre upplevelse. Jag tror att eftersom Asylum var deras första spel med Batman var Rocksteady nya med denna serie men efter att ha gjort ett spel, tagit emot den kritik som fanns att notera och nu släpper de Arkham City som jag personligen tror kommer vara bättre. Visar de sig vara fakta och försäljningen blir lyckad ser jag inget som talar emot ett tredje spel 🙂

  den oktober 19, 2011 kl kl. 02:33 -

 4. Profile photo of Stewie

  Stewie säger:

  Klart som satan att det blir en uppföljare! Antar att spelet kommer sälja ganska bra dessutom, utöver det faktum att det är ett helt grymt spel.

  den oktober 19, 2011 kl kl. 12:49 -

 5. Profile photo of Crankyburger

  Crankyburger säger:

  Sålänge de sköter det snyggt och gör det bra har jag inget emot uppföljare, de får gärna göra så många uppföljare de vill. Bara det inte börjar känns söndermjölkat och ihåligt!

  den oktober 19, 2011 kl kl. 15:36 -

 6. avatar

  Emil Samuelsson säger:

  med tanke på hur mycket spam jag ser om Batman arkham City på Internet så antar jag att det är väldigt populärt i USA iallafall.

  den oktober 19, 2011 kl kl. 17:23 -

 7. Profile photo of Xavier Ladu

  Xavier Ladu säger:

  Snyggjonas har förvisso en poäng där. Rocksteady kan ha dödat spänningen lite om inte de typ chockar oss i Arkham City och gör en prequel typ efter. Man vet ju aldrig med den där branschen överhuvudtaget, minns att Mark Hamill som gör rösten till Jokern ska ha sagt att han inte kommer att låna ut sin röst i ett tredje Batman-spel. Det är trots allt fortfarande spännande 🙂

  den oktober 20, 2011 kl kl. 01:19 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.