Hitman Absolution – Run for your Life Gameplay
Av: Daniel Green, den: 12 oktober, 2011 kl kl. 19:27
Igår postade vi en teaser för den här gameplay trailern som ni nu kan se här direkt på PowerGamer.se i sin fulla härlighet.

4 Kommentarer

 1. Anders Sandberg säger:

  Jag kommer ihåg när jag lirade första Hitman, det var verkligen ett banbrytande spel för sin tid och det var grymt bra dessutom! Alla titlar i serien som kom efter fastnade jag aldrig riktigt lika mycket för, dem höll liksom inte måttet som första spelet lyckades sätta. Men med denna video tändes en glöd inom mig, kanske kommer jag återuppleva 47ans perspektiv i denna moderna version. Jag tänker vara optimistisk om det i alla fall :)

  den oktober 12, 2011 kl kl. 22:15 -

 2. Daniel Green säger:

  Jag tycker det helt klart ser lovande ut i videon iallafall, verkar dock bygga på samma grafik och fysikmotor som det senaste spelet som kom ut på marknaden. Får se ifall det är något mer nytänk som kan tända serien. Men hur som helst så känns det bra att de lagt Kane & Lynch bakom sig nu och istället koncentrerar sig på det spel de gör bäst.

  den oktober 12, 2011 kl kl. 23:49 -

 3. Joakim Sjöberg säger:

  Hitman! <3

  den oktober 13, 2011 kl kl. 00:30 -

 4. Joakim Sjöberg säger:

  Delen när han tar rookien som gissla är fan mästerlig. Jävla adrenalin! Fan vad det tycks ha fångat precis det som spelet ska handla om.

  den oktober 13, 2011 kl kl. 00:44 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.