0
kommentarer
E3 2011: Kinect Fun Labs avtäckt och släpps idag
Av: Andreas Rikk, den: 6 juni, 2011 kl kl. 21:12

Under dagens presskonferens visade Microsoft upp Kinect Fun Labs, en hubb för nya Kinect-upplevelser. Redan idag är det färdigt för att användas via Xbox Live. Tre av Kinect Fun Labs spel visades upp och alla var utvecklade av Good Science Studio.

Först ut var Kinect Me, ett program som låter spelaren skapa en avatar genom Kinect. Kameran kommer att plocka ut finare drag ur ditt utseende, såsom hår, ögon, näsa och mun. Kinect Me visades upp direkt på scen och fick i alla fall oss att bli imponerade.

Kinect Sparkler var nummer två ut ur ledet och använder sig av finger tracking. Tekniken låter dig rita upp 3D-bilder, men kameran fångar två bilder av spelaren. Genom att göra det ritar den upp en 3D-bild. Bilderna kan sedan laddas upp på kinectshare.com.

Sist ut är Kinect Googly Eyes. Applikationen tillåter spelaren att scanna in objekt som sedan kan manipuleras i animation med hjälp av kroppen. Detta är en funktion som egentligen inte är ny, utan visades upp redan under Kinects utannonsering. Men först idag är de verklighet.

Microsofts Kudo Tsunoda sade även att Kinect Fun Labs kommer bli ett mecka för innovation utvecklat av Kinect-communityn.


Inga kommentarer

Inga kommentarer än.

Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.