6
kommentarer
Dustin Home – Elektronikmässa 2011
Av: Alexander Engman, den: 11 april, 2011 kl kl. 15:46

Go´kväll gottfolk. Tänkte bara såhär på kvällskvisten slänga lite sköna bilder från Dustin Homes elektronikmässa, som för övrigt hölls för det tionde året i rad på Globen Annexet i Stockholm. Antalet föranmälda besökare beräknades till runt 9000 vilket inte var helt fy skam.

Mässan gästades av de flesta stora elektronikmärken vi använder oss av idag, bland annat Samsung, LG, Sony, Intel, Kingston, Asus, Acer, Apple, BenQ osv osv. På mässan fick vi klämma och känna på en massa nya grejer, vilket alltid givetvis är kul. Det som fångade mitt intresse mest var nog de nya datorskärmarna från Samsung, BenQ och LG, och även 3D tv/laptops från Sony, och givetvis HeatoN och SpawN som satt och slaktade alla stackars ynglingar i Counterstrike.

Dustin skyltade även lite med att de skulle ha en gamingdel i mässan, men förutom den snygga SC2-montern (där SaSe från MYM fanns på plats), så tycker jag personligen inte det var så mycket att jubla för. Men som sagt, det här var ändå främst en hemelektronikmässa.

Alright, lite pics då.

(Obs! tungladdade bilder)


6 Kommentarer

 1. Profile photo of GrandCar

  GrandCar säger:

  Önskar att man bodde närmre huvudstaden när man ser bilder från sådana här spännande event. Bra att powergamer finns iallafall, så man får ordentligt med visuella bilder även fast man inte kan vara där själv! 😉

  den april 20, 2011 kl kl. 11:06 -

 2. Profile photo of Jrgen

  Jrgen säger:

  Grymt med så många bra bilder, nästa år förväntar vi oss ännu mer coverage av den här mässan!

  den april 20, 2011 kl kl. 11:37 -

 3. Profile photo of Wilco42

  Wilco42 säger:

  Kort artikel, förväntade mig mer skrivelse om det hela. Men skitbra med bilder, bra jobbat överlag! 🙂

  den april 20, 2011 kl kl. 11:43 -

 4. Profile photo of UncleFester

  UncleFester säger:

  Alltid trevligt med bilder från sådana här mässor, tyvärr är ju inte alla lika lyckligt lottade och får åka på sådana här spännande event.

  den april 20, 2011 kl kl. 15:44 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.