Shogun 2 Total War – Quicklook
Av: Daniel Green, den: 10 mars, 2011 kl kl. 23:21
Daniel Green och Joakim Sjöberg sitter och snackar skit samtidigt som de gör bort sig totalt i en Siege Battle i det kommande Shogun 2 Total War. Lägg märke till den mycket skojiga buggen en bit in i videon.

Testsystem
INTEL CORE I7 2600K 3.40GHZ 8MB S-1155 (Sandy Bridge)
ASUS P8P67 S-1155 (Sandy Bridge)
Kingston HyperX DDR3
Kingston SSDnow100 V+
nVidia GIGABYTE GEFORCE GTX 580 1536MB
Antec CP-1000
Antec DF-85

4 Kommentarer

 1. Profile photo of Megaman18

  Megaman18 säger:

  Riktigt fet och mastig video, men hur gick det. Ni blev besegrade till slut antar jag? Hahaha och den där, ska vi kalla den ”jesusbuggen” var jävligt skoj. Hoppas dock de fixar det till den fullständiga versionen nästa vecka.

  den mars 11, 2011 kl kl. 01:59 -

 2. Profile photo of Johan32

  Johan32 säger:

  Ujujujuj, det ser riktigt bra ut och det verkar intressant med Siege Battle eller vad det kallas i spelet när man ska attackera en befästning. Misstänker att det blir lite annorlunda strategi när de är uppbyggda i flera våningar sådär, inte som i tidigare spel när man bara behövde bräcka sig igenom väggarna för att vinna striden, om man hade tillräckligt med trupper. Hur funkar sjöslagen i det här spelet, existerar de ens?

  den mars 11, 2011 kl kl. 02:10 -

 3. Profile photo of Joakim Sjöberg

  Joakim Sjöberg säger:

  Johan32: Visst finns det sjöslag! Men som vi har pratat om tidigare så är dessa lite annorlunda från t.ex Napoleon. Till att börja med sker slagen närmare kusten istället för öppet hav, någonting som helt enkelt är historiskt korrekt. I Shogun 2 läggs det även mer vikt på att navigera sitt skepp under stridandet, eftersom de använder sig av rorsmän istället för segel. Snart kommer vi kunna visa er mer av spelandet, och snart dyker en liten, liten recension upp. 😉

  den mars 11, 2011 kl kl. 07:57 -

 4. Profile photo of Ravioli

  Ravioli säger:

  Hur kan jag ha totalt glömt den här videon, jag vet att jag såg den men kollade aldrig klart på den vid tillfället. Faan, den var riktigt fet och rolig. Mer av detta!

  den mars 31, 2011 kl kl. 11:52 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.