The Witcher 2 – Intervju
Av: Daniel Green, den: 1 mars, 2011 kl kl. 15:31
En intervju med utvecklarna bakom det kommande The Witcher 2 och vi ber om ursäkt för den riktigt pissiga bildkvaliten, men hoppas att ljudet är bättre!

9 Kommentarer

 1. Profile photo of Megaman18

  Megaman18 säger:

  Mycket bra och spännande intervju, men vad är det egentligen som hänt med bildkvaliten? Har ni spelat in med mobilkamera eller något liknande? Sen tycker jag att bakgrundsmusiken är alldeles för hög, så ibland hör man inte vad de säger i videon på grund av musiken. Annars riktigt bra! Gillar att det bara kommer fler och fler egenproducerade videos från PowerGamer. :)

  den mars 1, 2011 kl kl. 16:01 -

 2. Profile photo of Avangenia

  Avangenia säger:

  Bra intervju, trevligt att se Victoria framför kameran också, bra jobbat! Ja, det var hemskt vad bildkvaliten varierade då.

  den mars 1, 2011 kl kl. 16:39 -

 3. avatar

  Neoprin säger:

  Lång och bra intervju med mycket fakta kring spelet, men vad har hänt med bilden? 😉

  den mars 1, 2011 kl kl. 16:56 -

 4. Profile photo of FroggerBUTT

  FroggerBUTT säger:

  Jag tror personen som redigerat den här intervjun har käkat konstiga svampar, därav det där konstiga rödgula flammiga filtret över allting. :)

  den mars 1, 2011 kl kl. 17:00 -

 5. Profile photo of Tompa

  Tompa säger:

  Som vanligt en riktigt bra video från powergamer, Victoria sköter sig bra framför kameran. MEN! Ni får ta och skrota den kameran ni använder er av när ni är ute och gör intervjuer. Ni lyckas ju få grym kvalitet när ni spelade in Kinect unboxing och Game of the Year.

  den mars 1, 2011 kl kl. 17:07 -

 6. Profile photo of snyggjonas

  snyggjonas säger:

  jag skulle tippa på att jocke glömt bort att vitbalansera och ställa in skärpan. Men ljudet har blivit bättre sen sist och det känns som det mest väsentliga, men ni borde ställa in vidden/bredden på eran ljudupptagning nästa gång så att det inte kommer med så mycket bakgrundsljud, kanske sänka bakgrundsmusiken lite också.

  så det är lite kvar rent tekniskt sett men kanonintervju annars, som stort witcher fan så tycker jag detta är awesome.

  den mars 1, 2011 kl kl. 18:54 -

 7. Profile photo of MrAndersson

  MrAndersson säger:

  Helt klart en förbättring av ljudkvalitén på själva intervjun, men aa bildkvaliten har på något sätt lyckats bli sämre. Men oavsett så tycker jag ni gör ett förbannat bra jobb gubbar och gummor! :)

  den mars 1, 2011 kl kl. 22:38 -

 8. Profile photo of Joakim Sjöberg

  Joakim Sjöberg säger:

  I respons till kommentarerna om den riktigt dåliga bildkvalitén så får jag ännu en gång be om ursäkt! En kombination av pissigt ljus i lokalen, stressande tidspress och en del tekniskt okunnande såg till att ljudkvalitén denna gång blev under all kritik. Ni får göra ert bästa för att komma ihåg att det är mitt fel, och inte sidans 😉 MEN, jag hoppas att ni tycker att det ni fick ta del av genom intervjun i sig fortfarande var spännande och intressant.

  den mars 2, 2011 kl kl. 13:28 -

 9. Profile photo of ArtooDetoo

  ArtooDetoo säger:

  Jag tycker innehållet samt ljudet på videon var helt ok och det är enligt mig det som spelar roll. Det var skitspännande att få höra en massa smaskigt om The Witcher 2. Diggar verkligen hur powergamer jobbar och producerar sitt material. Om sedan själva kvaliten på videon skulle bli bättre så är det bara ett plus i kanten.

  den mars 3, 2011 kl kl. 01:46 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.