Shogun 2: Total War – Intervju
Av: Daniel Green, den: 4 februari, 2011 kl kl. 15:42
PowerGamer pratar med Creative Assembly, skaparna bakom det kommande strategispelet Shogun 2: Total War.

8 Kommentarer

 1. Profile photo of snyggjonas

  snyggjonas säger:

  Riktigt kul att se, inte bara en väldigt bra intervju, snygg också.
  Men ni måste verkligen köpa in eller hyra ett par myggor för ljudet är förkastligt, det behöver inte vara speciellt dyra och det är inte svårt att använda sig av heller, det skulle verkligen ta era intervjuer till en ny nivå då det är det enda jag kan komma på som är negativt med dom.

  den februari 5, 2011 kl kl. 02:11 -

 2. Profile photo of Joakim Sjöberg

  Joakim Sjöberg säger:

  Jonas: En riktigt proffsig Röde-mic till kameran finns att tillgå, tyvärr kunde vi inte låna med den vid detta tillfälle då den behövdes på annat håll. Nästa gång ska den med, och då lovar jag att ljudkvalitén blir lysande!

  den februari 5, 2011 kl kl. 10:45 -

 3. Profile photo of Stewie

  Stewie säger:

  Mycket trevlig videointervju! Men jag håller med, ni får fixa ljudet till nästa intervju det är lite svårt att höra vad han säger faktiskt och då inte enbart på grund av dialekten. Men förövrigt mycket skoj material, toppen gubbar! :)

  den februari 7, 2011 kl kl. 13:58 -

 4. Profile photo of Ravioli

  Ravioli säger:

  Jag älskar powergamers egenproducerade videos och den här var inget undantag, gillar att man hör kameramannen flina i bakgrunden mot slutet av videon. :)

  den februari 7, 2011 kl kl. 14:52 -

 5. Profile photo of Joakim Sjöberg

  Joakim Sjöberg säger:

  Ravioli: Det fanns flera ställen i klippet där jag (kameramannen) loll’ade till. Försökte göra mitt bästa för att låta mina garv gå förbi obemärkt, men det var trevligt att höra att de kunde vara till uppskattning! 😉

  den februari 7, 2011 kl kl. 16:54 -

 6. Profile photo of Andreas Rikk

  Andreas Rikk säger:

  Tyvärr var inte micken, som sagt, tillgänglig. Vi hoppas ju att det här inte sätter standarden för det vi siktar efter är mycket högre. Men med lite bättre utrustning så kommer vi ta över världen. Så för att ge alla en chans att preppa inför vårt blitzkrieg, så måste vi ha lite längre startsträcka. :)

  den februari 7, 2011 kl kl. 18:21 -

 7. Profile photo of Nightcrawler

  Nightcrawler säger:

  Riktigt skoj att se fler egenproducerade videos från powergamer och skoj att se att ni är ute på fältet och intervjuar utvecklare. Sen vill jag inte klaga, men jag hade inte börjat gråta om ljudet bara var en aning bättre, har lite svårt att höra vissa saker.

  den februari 9, 2011 kl kl. 01:46 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.