5
kommentarer
Dimman lättar kring Sonys mobiltelefon
Av: Joakim Sjöberg, den: 6 december, 2010 kl kl. 17:17

Under förra veckan började en ytterst anonym video på ett av Sonys nya alster att cirkulera världsnätet. Den suddiga videon visade upp ett tidigt exemplar av vad som påstods vara den PlayStation-betäckta mobiltelefon som vi sedan en tid tillbaka har hört ryktas om. I fredags uppfanns en ny demonstrativ video, och denna gången lämnas vi inte alls lika ovissa.

Det var i Fredags som en tämligen anonym individ via YouTube stolt kunde visa upp den tekniska dyrgripen. Telefonen är väldigt lik, om inte identisk, med vad vi tidigare har fått uppvisat för oss och genom videoklippet är en PlayStation-knapp synlig ett flertal gånger, dock lämnas den av användaren orörd.

Sony kommer utan tvekan att officiellt introducera sin mobila storsatsning i januari, när Consumer Electronics Show äger rum. Stay tuned!

källa: 1up.com


5 Kommentarer

 1. Profile photo of Daniel Green

  Daniel Green säger:

  Mycket intressant, men jag tycker den verkar väldigt tjock? Sen är frågan om man vill ha en halvbra telefon och en halvbra spelenhet, vilket jag misstänker att det kommer att bli. Men jag ska inte säga för mycket, bara egna tankar här nu. Hoppas verkligen de lyckas bra med denna.

  den december 6, 2010 kl kl. 21:27 -

 2. Profile photo of Magnus Jonasson

  Magnus Jonasson säger:

  Det faktum att den har fysiska knappar kommer att få den här mobilen att stå ut ur mängden. Ett problem med touchmobiler och spel är ju annars att man inte får någon bra känsla för styrningen. Jag tycker den verkar högst intressant!

  När får vi se ett test av den här luren hos PowerGamer då? 😉

  den mars 11, 2011 kl kl. 15:48 -

 3. Profile photo of Daniel Green

  Daniel Green säger:

  Jag såg faktiskt lite mer av den här luren från GDC och den ser ut att fungera väldigt bra och antagligen (som jag förstod det) ska Sony öppna upp Playstation-biblioteket för den också, vilket genast gör att den blir väldigt intressant för gamers. Vi får försöka ordna en test på den och jag vet precis vem som ska få klämma på den om vi får tag i ett exemplar. 😉

  den mars 11, 2011 kl kl. 15:53 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.