1
kommentar
Två nya Spore-titlar
Av: Gabriel Jönsson, den: 12 maj, 2009 kl kl. 18:35

Idag avslöjade Maxis detaljer om två nya Spore-titlar. Denna gång kommer bara Nintendo-ägare kunna ta del av de två spel som släpps till hösten. Det kommer släppas ett till Nintendo Wii och ett till Nintendo Ds.

Maxis avslöjade idag detaljer om de två kommande spelen som bygger vidare på Spore-universumet. Spore Hero och Spore Hero Arena. Maxis lovar i dagens pressmeddelande att ” Spore Hero och Spore Hero Arena kommer erbjuda Nintendo-fansen en helt ny spelupplevelse under hösten 2009.”

Spore Hero Arena släpps bara till Nintendo Ds och kommer att erbjuda en 3D-värld med roliga och intensiva gladiatorstrider. Spelarna får göra sin egen gladiator med vapen, rustning och specialegenskaper. Sedan är det bara åka från planet till planet och slåss mot andra gladiatorer och besegra lokala mästare för att låsa upp nya specialegenskaper. Blir man trött på att slåss mot galaxens fiender så kommer Spore Hero Arena att erbjuda multiplayer med upp till tre spelare lokalt eller över Wi-Fi.

I Spore Hero (som bara släpps till Nintendo Wii) får spelarna skapa sin egen hjälte och sedan ge sig ut på actionfyllda äventyr i en 3D-värld. Spore Hero kommer dra full nytta av Wii-kontrollerna i strider, uppdrag och mycket mer. Det finns över 250 olika delar att uppgradera sin hjälte med och Spore Creature Creator har uppdaterats och är nu skräddarsydd för Wii.

Källa: Spore


1 Kommentar

  1. avatar

    Sebastian Rikk säger:

    Bra, för jag har på sätt och vis båda konsolerna 😀

    den maj 13, 2009 kl kl. 20:05 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.