Recension: Halo Wars
Av: Nicklas Ridewing, den: 20 februari, 2009 kl kl. 11:58
PowerGamer bjuder på en videorecension av Ensemble Studios Halo Wars

9 Kommentarer

 1. Profile photo of Sangaga

  Sangaga säger:

  Detta var riktigt trevligt, mer av denna varan tack! Videorecensioner är det bästa, jag skulle dock gärna vilja se lite mer detaljer kring spelet i kommande recensioner. Det kändes väldigt kort, fast man fick ut det mest av innehållet. Mycket bra initiativ. Tummen upp!

  den februari 20, 2009 kl kl. 15:11 -

 2. Profile photo of Stewie

  Stewie säger:

  Ge mig mer videorecensioner tack! Detta är mycket roligare än att läsa en lång text, inget negativt mot textrecensionerna alltså, de är kanon. Fast detta är ett bra alternativ tycker jag, sen kan man välja själv ifall man vill läsa mer detaljer i den skrivna recensionen.

  den februari 20, 2009 kl kl. 18:49 -

 3. Profile photo of Avangenia

  Avangenia säger:

  Jag måste faktiskt hålla med de ovanstående kommentatorerna här. Jag gillar också videorecensioner, just för det kompakta formatet och att man snabbt kan få sig en uppfattning utan att läsa en massa text först. Dock tycker jag också att textversionerna är toppen när man vill veta lite mer om något specifikt spel.

  den februari 20, 2009 kl kl. 18:58 -

 4. avatar

  Nicklas Ridewing säger:

  Ja, vi tycker att det är lika kul som er med videorecensioner. Dock så tar det lite mer tid för att producera en video. Vi ska dock försöka att göra videorecensioner till dem stora spelen som släpps. Sen får vi se vart det tar vägen. Men vi lyssnar ju självklart på er och försöker göra det bästa vi kan.

  den februari 20, 2009 kl kl. 19:31 -

 5. avatar

  Sebastian Rikk säger:

  Ibörjan tycker jag det ser ut som ett nytt FPS spel 😀

  den februari 24, 2009 kl kl. 14:55 -

 6. avatar

  Martin Lindström säger:

  Riktigt bra rescension. Och jag måste hålla med Avangenia där. Men sen så är det ju det där med tiden också. :)

  den februari 25, 2009 kl kl. 02:55 -

 7. avatar

  Ranger säger:

  Håller med. Mer videorecensioner!

  den mars 6, 2009 kl kl. 21:49 -

 8. avatar

  Sebastian Rikk säger:

  Videorecensioner har alltid altid mycket välkomnande!

  den maj 28, 2010 kl kl. 19:54 -


Du måste vara inloggad får att posta kommentarer.


.